Agenda Constructiilor
Luni, 10 August 2020
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - INSIGN va realiza noul concept de design interior pentru hotelul Radisson Blu
INSIGN va realiza noul concept de design interior pentru hotelul Radisson Blu
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 26 Sep 2019 18:02
Studioul InSIGN - parte a Noblesse Group International - a fost ales de lantul hotelier Radisson sa dezvolte un nou concept de design interior pentru hotelul Radisson Blu de pe Calea Victoriei din Bucuresti.
Selectia studioului s-a realizat in urma unei preselectii riguroase, in care inSIGN a fost in competitie cu studiouri nationale, dar si cu mari companii internationale cu traditie. Echipa inSIGN a castigat preselectia datorita ideilor creative si inovatoare, calitatii exceptionale a proiectarii 3D si a portofoliului reprezentativ pe care compania Noblesse Group International il detine.
InSIGN a finalizat cu succes etapa de dezvoltare si implementare a conceptului pentru camera, amenajand inclusiv doua modele de referinta pentru camerele mok-up. Specialistii companiei au acordat o atentie deosebita elementelor decorative si detaliilor folosite in design precum lemn furniruit esenta Makassar, tapet textil cu reflexii de matase pentru pereti, cuprul ca finisaj nobil, iluminatul design si placarile mari de 3 metri folosite in bai.
"Acceptarea companiei noastre ca si studio de design interior pentru lantul hotelier Radisson Blu este o recunoastere a competentelor creative si tehnice pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, ajungand la un nivel comparabil cu al marilor studiouri internationale. Eforturile echipei se reflecta in proiecte mari, complexe, in care obtinem cele mai bune rezultate", a declarat Loredana Preda, CEO al Noblesse Group International.
Noul concept pentru camerele de hotel este apreciat deja la nivel international, proiectul fiind pe shortlist la renumitul concurs "The International Hotel & Property Awards 2020", din Marea Britanie.
Potrivit designerilor, tematica pentru camerele de hotel porneste de la stilul contemporan cu accente luxury. De mare impact vizual sunt elemente precum fototapetul ca background pentru pat obtinut din fotografii relevante cu Bucurestiul si care formeaza chipul unei femei stilizate, tablourile si alte opere de arta apartinand artistilor din portofoliul Fusion Arts - agentia de arta a Noblesse Group International.
***
Studioul inSIGN by Noblesse Group International ofera servicii complete de arhitectura si design interior pentru proiecte rezidentiale, cladiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spatii comerciale, sedii de companie si birouri. Studioul este membru al Asociatiei Internationale de Design Interior din Marea Britanie, alaturi de cele mai prestigioase birouri de arhitectura de interior din lume.
Proiectele sale au primit, de-a lungul anilor, numeroase premii precum Boutique Award in cadrul "The Most Office”, si au fost nominalizate in cadrul unor importante concursuri internationale de design & arhitectura. Anul acesta, inSIGN a fost desemnat "Best Interior Design Studio in Romania" in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de BUILD Magazine din Marea Britanie.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulallbimCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere