Agenda Constructiilor
Luni, 23 Iulie 2018
SAMSUNG 360
Home - ANALIZA - Analiza pietei de software pentru proiectare pe anul 2015

Analiza pietei de software pentru proiectare pe anul 2015
Analiza pietei de software pentru proiectare pe anul 2015
PDF, 3 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SOFTWARE & ACCESORII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Icleanu
Data actualizare: 24 nov 2015
Sumar: click aici
Tendinta de crestere a cererii de aplicatii software integrate
Piata locala de aplicatii software pentru sectoarele de arhitectura si constructii s-a inscris pe un trend de crestere in acest an, majoritatea companiilor specializate indicand majorari importante (de 20%-30%) ale cifrelor de afaceri la nivelul anului 2015. In 2016 sectorul s-ar putea inscrie din nou un trend crescator, avand in vedere, in special, nivelul ridicat al exigentelor arhitectilor si inginerilor pentru gestionarea cat mai corecta si in timp real a proiectelor, in toate etapele de executie. Pe plan national exista aproximativ 20 de companii specializate in furnizarea de programe software pentru proiectare arhitecturala si a lucrarilor de instalatii. Potrivit unor calcule realizate pe baza datelor de la Ministerul Finantelor Publice, cele 20 de societati au consemnat, in 2014, o crestere de 3% a incasarilor fata de nivelul anului anterior, pana la 35 milioane de euro, dupa scaderea de 8% raportata in 2013, fata de 2012. Trebuie precizat, insa, faptul ca nivelul total al cifrei de afaceri include si incasarile obtinute ca urmare a derularii altor activitati specifice domeniului IT.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Nemetschek, Archibus Solution Center Romania, Elian Solutions, Orbansoft si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de software pentru proiectare va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 135 (Iunie-Iulie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul