Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei de sigilanti si accesorii de montaj pentru tamplarie 2022

Analiza pietei de sigilanti si accesorii de montaj pentru tamplarie 2022
Analiza pietei de sigilanti si accesorii de montaj pentru tamplarie 2022
PDF, 8 pag A4
Pret: 18 ( 48 ) EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SISTEME DE IZOLATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 27 oct 2022
Sumar: click aici
Importanta montajului impulsioneaza cererea in domeniul etansantilor
Daca se ia in considerare activitatea firmelor implicate pe piata de spume poliuretanice, adezivi si alte materiale de etansare, pentru acestea ramane important, inclusiv in 2022, gradul de informare specific fabricantilor de ferestre, dar si beneficiarilor finali care - in opinia specialistilor din bransa - constientizeaza tot mai des importanta utilizarii unor solutii performante. Trendul continua sa fie vizibil cel putin in ultimii ani, iar pentru actualul exercitiu financiar, companiile specializate mizeaza pe extinderea gamei sortimentale, prin fabricarea sau importul unor sortimente cat mai calitative, insa cu preturi relativ suportabile pentru piata autohtona (aspect problematic, in contextul inflatiei galopante).
In ceea ce priveste materialele de etansare, tot mai multi operatori specializati continua, la fel ca in 2021, sa se orienteze si spre alte categorii de beneficiari, mai solvabili si care prezinta un grad mai mic de risc in ceea ce priveste incidentele de plata, aceasta realitate fiind, de altfel, confirmata de actuala structura a vanzarilor, care indica un volum mai mare de livrari in cazul produselor cu diverse aplicatii industriale. Consolidarea segmentului specializat de sigilanti premium este invocata, ca factor benefic, inclusiv de conducerea unor firme importante din bransa, dar in atentia acestora continua sa se afle premisa nefavorabila potrivit careia diversele situatii tensionate din tara noastra si mai ales din strainatate, de natura politico-economica, ba chiar geo-strategica (data fiind prelungirea conflictului militar dintre Rusia si Ucraina), respectiv fluctuatiile materiilor prime (chimice), caracterizate deja prin cresteri relativ abrupte si continue vor determina o sporire a gradului de risc, implicat de reluarea instabilitatii si volatilizarea cererii.
De asemenea, ca valoare, segmentul de spume poliuretanice ramane cel mai consistent dintre toate domeniile pietei care implica diverse produse si accesorii de montaj (solutii dedicate ferestrelor), fiind evaluat actualmente la circa 200 de milioane de euro pe an (pentru toate sortimentele, fara a fi luate in considerare substantele chimice pentru constructii), suma corespunzatoare unei cantitati totale de aproape 100 de milioane de tuburi.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii active pe pietele de sigilanti si accesorii pentru tamplarie.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sigilanti si accesorii pentru tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2023.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
Ubitech
leviatan
noark
concelex
CDS
Acvatot 2019
theda mar
viarom
MAKITA
rigips
FRONTALE
strabag nivel 1
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander