Agenda Constructiilor
Luni, 05 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - ANALIZA - Analiza pietei de sigilanti si accesorii de montaj pentru tamplarie 2022

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de sigilanti si accesorii de montaj pentru tamplarie 2022

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de sigilanti si accesorii de montaj pentru tamplarie 2022
Analiza pietei de sigilanti si accesorii de montaj pentru tamplarie 2022
PDF, 8 pag A4
Pret: 18 ( 48 ) EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SISTEME DE IZOLATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 27 oct 2022
Sumar: click aici
Importanta montajului impulsioneaza cererea in domeniul etansantilor
Daca se ia in considerare activitatea firmelor implicate pe piata de spume poliuretanice, adezivi si alte materiale de etansare, pentru acestea ramane important, inclusiv in 2022, gradul de informare specific fabricantilor de ferestre, dar si beneficiarilor finali care - in opinia specialistilor din bransa - constientizeaza tot mai des importanta utilizarii unor solutii performante. Trendul continua sa fie vizibil cel putin in ultimii ani, iar pentru actualul exercitiu financiar, companiile specializate mizeaza pe extinderea gamei sortimentale, prin fabricarea sau importul unor sortimente cat mai calitative, insa cu preturi relativ suportabile pentru piata autohtona (aspect problematic, in contextul inflatiei galopante).
In ceea ce priveste materialele de etansare, tot mai multi operatori specializati continua, la fel ca in 2021, sa se orienteze si spre alte categorii de beneficiari, mai solvabili si care prezinta un grad mai mic de risc in ceea ce priveste incidentele de plata, aceasta realitate fiind, de altfel, confirmata de actuala structura a vanzarilor, care indica un volum mai mare de livrari in cazul produselor cu diverse aplicatii industriale. Consolidarea segmentului specializat de sigilanti premium este invocata, ca factor benefic, inclusiv de conducerea unor firme importante din bransa, dar in atentia acestora continua sa se afle premisa nefavorabila potrivit careia diversele situatii tensionate din tara noastra si mai ales din strainatate, de natura politico-economica, ba chiar geo-strategica (data fiind prelungirea conflictului militar dintre Rusia si Ucraina), respectiv fluctuatiile materiilor prime (chimice), caracterizate deja prin cresteri relativ abrupte si continue vor determina o sporire a gradului de risc, implicat de reluarea instabilitatii si volatilizarea cererii.
De asemenea, ca valoare, segmentul de spume poliuretanice ramane cel mai consistent dintre toate domeniile pietei care implica diverse produse si accesorii de montaj (solutii dedicate ferestrelor), fiind evaluat actualmente la circa 200 de milioane de euro pe an (pentru toate sortimentele, fara a fi luate in considerare substantele chimice pentru constructii), suma corespunzatoare unei cantitati totale de aproape 100 de milioane de tuburi.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii active pe pietele de sigilanti si accesorii pentru tamplarie.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sigilanti si accesorii pentru tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2023.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
VideoConfAC-iulhiltivailantman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
Acvatot 2019
viarom
grundfos
rigips
BALTIC
Ubitech
MAKITA
FRONTALE
leviatan
CDS
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023