Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - ANALIZA - Revista Fereastra editia nr. 170 (Octombrie 2022)

Revista Fereastra editia nr. 170 (Octombrie 2022)
Revista Fereastra editia nr. 170 (Octombrie 2022)
PDF, 55 pag A4
Pret: 18 ( 48 ) EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 27 oct 2022
Sumar: click aici
Sumarul revistei - conceputa intr-o structura bilingva (romana si engleza) si integrata cu publicatia Agenda Constructiilor - abordeaza, printre altele, urmatoarele teme principale:
 
ACTUALITATE | NEWS
Conferinta PPTT "Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei", la Cluj-Napoca
PPTT: Specialists in Romanian fenestration industry meet at Cluj-Napoca
 
EVENIMENT | EVENT
Rosenheimer Fenstertage revine in forta dupa pauza cauzata de pandemie
Rosenheimer Fenstertage is back after the break caused by the pandemic
EURO-FEREASTRA: Scumpirea energiei - impediment sau catalizator?
EURO-FEREASTRA: Energy cost increase - impediment or catalyst?
 
ANALIZA | ANALYSIS
Implementare tot mai rapida a digitalizarii, in noul context economic
Faster implementation of digitization, in the new economic context
Importanta montajului impulsioneaza cererea in domeniul etansantilor
The quality of installation drives the demand of sealants
Exportul, perturbat de efectele razboiului si ale penuriei de materii prime
Export, disrupted by the effects of the war and the shortage of raw materials
 
OPINII | INTERVIEW
ANALKO: Securizare a performantei financiare, prin diversificare
ANALKO: Securing financial performance through diversification
BDM planifica noi investitii pentru dezvoltarea marcii Helios
BDM plans new investments for the development of Helios brand
MCA GRUP vizeaza consolidarea pozitiei companiei pe piata locala
MCA GRUP, to strengthen its position on the Romanian market
ORGADATA: Numarul de abonamente inregistreaza o crestere continua
ORGADATA: The number of subscriptions is continuously increasing
DORAFORT General Group intentioneaza sa construiasca o hala noua
DORAFORT General Group plans to build a new production hall
ROM DECOR: Investitii curajoase pentru consolidarea competitivitatii
ROM DECOR: Courageous investments to strengthen competitiveness
EED: Crestere de 17% in primul semestru si noi oportunitati de dezvoltare
EED: 17% growth in H1 and new development opportunities
 
TOP 500 | TOP 500
Producatori de Tamplarie si Geam Termoizolant din Romania 2022
Romanian IGU and joinery producers in 2022
 
INDEX PRODUCATORI | PRODUCERS INDEX
INDEX FURNIZORI | SUPPLIERS INDEX
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Editia Octombrie 2022 a revistei Fereastra cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/ internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala analiza activitatii exportatorilor de sisteme si ansambluri de tamplarie termoizolanta, dar si a firmelor din bransa accesoriilor si organelor de asamblare specifice productiei de ferestre si usi, precum si a celor care livreaza software si aplicatii specifice proiectarii ansamblurilor de tamplarie termoizolanta. Analizele sunt conturate inclusiv pe baza unor date statistice referitoare la importul, exportul sau distributia de produse, iar perspectivele acestor segmente de piata sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori. Sunt incluse si opinii ale reprezentantilor pietei, care se refera atat la situatia actuala sau perspectivele afacerilor proprii, cat si la evolutia segmentelor de piata specifice. 
Informatii suplimentare:
Revista Fereastra se deschide cu un follow up al evenimentului intitulat "Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei”, organizat de Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT). Aflata la cea de-a cincea experienta de acest fel, manifestarea s-a adresat in egala masura specialistilor din domeniul executiei si montajului tamplariei termoizolante si peretilor cortina, producatorilor de vitraje izolante, arhitectilor si proiectantilor, studentilor de la facultatile de constructii si arhitectura, serviciilor specializate de arhitectura si urbanism din cadrul autoritatilor locale.
In paginile care urmeaza este publicat un reportaj realizat in urma editiei din 2022 a celebrei conferinte tehnice Rosenheimer Fenstertage (RFT) - un etalon al pietei internationale de tamplarie termoizolanta pe segmentul comunicarilor stiintifice. Numarul celor prezenti la eveniment a atins doar 600 de persoane fata de aproape 1.000, cat era nivelul traditional de participare, insa congresul s-a derulat in conditii normale si a prilejuit celor prezenti sa fie din nou cu un pas inaintea tuturor in ceea ce priveste bogatia si acuratetea informatiei.
Cel de-al treilea material din revista este reprezentat de un nou follow up, de aceasta data in urma celei mai recente editii a videoconferintei EURO-Fereastra - Transformare digitala, inovare si automatizare in sectorul de tamplarie si segmentele conexe, ce a avut loc pe 29 septembrie 2022. Tot pe tema digitalizarii este publicat si primul material de analiza al editiei Octombrie 2022 a revistei Fereastra. Intitulat "Implementare tot mai rapida a digitalizarii, in noul context economic", analiza subliniaza, inca de la inceput, faptul ca perspectivele de evolutie se mentin ridicate, dar aproape exclusiv prin intermediul digitalizarii. Datele prezentate in prima parte a analizei sunt completate cu opinii ale reprezentantilor unor firme importante ale sectorului, precum: Digital Building Solutions, Klaes Romania, Assa Abloy Romania, Ceneco, Somfy Romania, Dualsoft si Window & Façade Technologies.
Rubrica de opinii si interviuri include opiniile unor specialisti de marca ai pietei de ferestre interne si internationale, care prezinta noile oportunitati si planuri de afaceri ale companiilor pe care le reprezinta si se continua cu un al doilea articol inclus la sectiunea de Analiza. Acesta este reprezentat de analiza sectorului de accesorii si organe de asamblare, domeniu a carui crestere viitoare va fi influentata major de cerintele de calitate tot mai ridicate ale montajului. Dupa o analiza a principalelor tendinte din domeniu, articolul continua cu opinii ale managerilor unor companii specializate, precum: CPG Europa, nZEB Shop, Baltic Invest, Allianz T.C., Allymet Technology, Cesrom, Feroplast, Wolf Group Sealing Solutions Romania, Grup PM, Romtera Product, Team Consult, Temad, Triton, Tyman PLC si Vexal.
Rubrica de analiza continua cu un nou studiu realizat de redactia Fereastra, de aceasta data avand in prim-plan realizarile si perspectivele companiilor care deruleaza activitati de export, in contextul in care se cunoaste faptul ca acestea au fost printre cele mai afectate de restrictiile de circulatie impuse in contextul pandemiei de Covid-19 si acum sunt impactate major de efectele razboiului din Ucraina si ale penuriei de materii prime. Analiza este realizata pe baza datelor Eurostat si PRODCOM selectate, centralizate si analizate de redactorii revistei Fereastra, si completata cu opinii ale managerilor unor firme reprezentative din domeniu, precum ADF Prod, Alcon Plus, Bucovrad, Ecosfera Plast, Frontal Production Rumanien, Izotec si Romserv Invest.
In incheiere este publicata o varianta actualizata a TOP 500 Producatori de Tamplarie si Geam Termoizolant din Romania (2022), precum si un index cu datele de contact si trimiteri catre companiile despre care s-a scris in revista.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
rigips
viarom
noark
siniat
Acvatot 2019
strabag nivel 1
EDIT-Structural
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
concelex
theda mar
ness project
SIGM
konsent
CDS
Arduro
leviatan
MAKITA
SSAB
quadratum

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander