Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2022

Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2022
Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2022
PDF, 6 pagini A4
Pret: 18 ( 48 ) EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PANELURI & FERONERIE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 20 sep 2022
Sumar: click aici
Trend pozitiv al vanzarilor de paneluri si accesorii pentru usi
Anul trecut, in concordanta cu veniturile raportate de alti furnizori din bransa, situatia a continuat sa fie relativ optima pentru sectorul livrarilor de paneluri si accesorii pentru usi, care a consemnat o crestere, in continuarea celei din 2020. In ceea ce priveste veniturile cumulate ale celor 13 societati importante implicate in fabricarea/distributia de paneluri si feronerie sau accesorii pentru usi (ce au furnizat date complete pentru exercitiul financiar anterior, dintre care se disting si unele care au dat curs analizei de fata), se constata ca acestea au sporit, la un nivel asemanator celui din precedentele 12 luni, respectiv cu aproape +3%, in conditiile in care, in primul an de pandemie, au intervenit unele restructurari in structura acestor firme, continuand sa fie active, actualmente, 13 companii semnificative.
Potrivit calculelor redactiei Fereastra pe baza datelor Eurostat, in 2021, in Romania s-au realizat 28,26 milioane mp de sortimente cu finisaje si/sau insertie de carton, in valoare de 34,36 milioane de euro (in crestere fata de anul 2020), iar in cazul celuilalt cod de produse, informatiile raman confidentiale, fiind declarate doar exporturile si importurile. In consecinta, analizand toate datele disponibile, rezulta ca piata nationala de profil poate fi evaluata la o valoare de circa 95 de milioane de euro anual.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Pe segmentul panelurilor pentru usi, precum si al feroneriei sau accesoriilor destinate unor asemenea ansambluri sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii din bransa.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de paneluri, accesorii si feronerie pentru usi va fi disponibila in trimestrul al treilea al anului 2023.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
MAKITA
viarom
concelex
CONCEPT STRUCTURE
CDS
rigips
Ubitech
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
noark
theda mar
quadratum
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander