Agenda Constructiilor
Joi, 30 Noiembrie 2023
Liebher
Home - ANALIZA - Analiza pietei de usi de garaj, usi automate si automatizari 2022

Analiza pietei de usi de garaj, usi automate si automatizari 2022
Analiza pietei de usi de garaj, usi automate si automatizari 2022
PDF, 5 pagini A4
Pret: 18 ( 48 ) EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: USI DE GARAJ
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 20 sep 2022
Sumar: click aici
Piata usilor de garaj/automate, sub semnul incertitudinii investitorilor
Din declaratiile unor respondenti specializati in domeniul usilor automate si sistemelor automatizate de acces, care au decis sa-si prezinte opiniile in cadrul analizei de fata, piata sistemelor de acces automat s-a dezvoltat extensiv in perioada Valoarea pietei sistemelor de acces automat a fost evaluata la 334,6 milioane de lei in anul 2020, dar cea mai mare parte din vanzari (38%) revine solutiilor de acces industrial si sistemelor de andocare, in timp ce usile automate propriu-zise constituie 17% din valoarea anuntata. Ca destinatie, insa, 29,7% din aceasta piata reprezinta instalarile in sectorul rezidential, alte 27,2% fiind imobilele cu functiuni comerciale, iar 25,7% revine celor industriale. Sectorul constructiilor de cladiri rezidentiale si nerezidentiale este principalul factor ce influenteaza evolutia pietei pentru sisteme de acces automat, fie ca este vorba despre constructii noi, reparatii capitale, modernizari sau despre cele mai noi tendinte de reconversie a spatiilor construite, trendul crescator fiind accelerat in timpul pandemiei. Potrivit estimarilor MKOR, companie de cercetare de piata, industria solutiilor de acces automat din Romania se va mentine pe un trend ascendent in urmatorii ani, insa cu un ritm de crestere mai lent fata de anii anteriori. Astfel, estimarile arata ca pana in 2024 acest sector va atinge o valoare de aproximativ 459 milioane lei, cu 37% mai mult fata de 2020. Totusi, fiind publicate inainte de inceperea razboiului din Ucraina, ale carui efecte negative sunt deja vizibile, aceste estimari trebuie receptate cu precautie, luandu-se in considerare o valoare a pietei ce nu va depasi pragul psihologic de 400 milioane de lei in anul 2024 (care este si unul electoral, cu toate tipurile de alegeri prevazute in calendar - europarlamentare, locale, parlamentare si prezidentiale).
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Pentru sectorul usilor de garaj, usilor metalice speciale, al celor automate si sistemelor de actionare automata pentru usi si porti sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii din bransa.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de usi de garaj, porti, usi automate si automatizari va fi disponibila in trimestrul al treilea al anului 2023.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiALLBIMVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
leviatan
rigips
Ubitech
viarom
noark
leviatan
CDS
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
grundfos
BALTIC
FRONTALE
strabag nivel 1
MAKITA
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu