Agenda Constructiilor
Joi, 16 Septembrie 2021
wienberger
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - PIATRAONLINE lanseaza campania meetthecreators, dedicata arhitectilor
PIATRAONLINE lanseaza campania meetthecreators, dedicata arhitectilor
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 03 Aug 2021 11:36
PIATRAONLINE este intotdeauna in cautare de surse de inspiratie si de inovatori in industria amenajarilor si a constructiilor, iar arhitectii sunt specialistii de baza care ne infrumuseteaza spatiul prin munca pe care o depun zi de zi. Tocmai de aceea, PIATRAONLINE a lansat campania #MEETTHECREATORS, o initiativa care vine in sprijinul si suportul designerilor si al arhitectilor din comunitatea locala.
Compania isi ia angajamentul de a documenta proiectele designerilor si arhitectilor din Romania, cu scopul de a-i inspira pe urmatorii sa gaseasca proiecte atipice si neconventionale, si sa descopere perspective noi despre provocarile acestei industrii. Uneori sunt proiecte de HoReCa, alteori sunt spatii private, insa toate au ceva in comun: talent, pasiune, viziune si o punere in scena spectaculoasa.
Campania dedicata arhitectilor
PIATRAONLINE a gandit conceptul astfel incat sa poata documenta si expune proiectele arhitectilor si designerilor in offline si in digital. In fiecare luna este ales un creativ sau o echipa de creatori care sunt invitati la un interviu despre experineta lor, despre drumul pe care l-au parcurs pana in momentul prezent si despre proiectele carora le dau viata.
De asemenea, compania a amenajat o galerie centrala in pavilionul PIATRAONLINE in care sunt expuse best design & architecture works in luna curenta. Comunicarea include YouTube, blogging PIATRAONLINE si expunere pe toate canalele de Social Media timp de o luna intreaga. Mai mult decat atat, arhitectul este invitat in showroom sa se intalneasca cu clientii si sa isi gaseasca posibile noi proiecte.
„PIATRAONLINE nu mai este de mult doar un simplu furnizor de piatra. Am transformat showroomul intr-un hub creativ, menit sa alimenteze inspiratia clientilor, dar si a designerilor si arhitectilor. Vrem sa le recunoastem meritele, motiv pentru care am dedicat aceasta campanie celor care ne transforma locuintele, birourile si oricare alt spatiu, intr-un loc al frumosului. #MEETTHECREATORS s-a nascut din aceasta dorinta de a le multumi arhitectilor pentru eforturile depuse, pentru a le expune si mai mult lucrarile si pentru a crea o punte de legatura intre ei si clientul final. Ne-am dorit sa exploram, sa traim si sa impartasim cu toti cei care vin in pavilion. Am cautat si cautam in continuare, proiecte si experiente care sa inspire si pe care sa le prezentam mai departe. Celebram creatia si diversitatea proiectelor”, spune Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner PIATRAONLINE.
Arhitectul lunii august
Campania #MEETTHECREATORS debuteaza cu Sebastian Mindroiu, Senior Interior Designer si founder PickTwo Studio. Portofoliul designerului este predominant din domeniul HoReCa si numara proiecte precum ACSA, Hotel Rina Sinaia, NOR Sky Casual Restaurant, dar si showroom-ul PIATRAONLINE din Aleea Teisani.
Absolvent de arhitectura de interior, Sebastian se ghideaza dupa ideea ca ”Eu sunt motorul lumii mele”, iar lumea se misca daca o faci sa se miste. Discutia pe care am purtat-o cu designerul despre background-ul pe care il are si despre cele trei proiecte pe care le-am putut vedea cu proprii ochi, este plina de inspiratie. Video-ul il poti vedea pe canalul de YouTube PIATRAONLINE, iar transcrierea o gasesti pe blog, daca accesezi acest link.
Campania #MEETTHECREATORS este official ”On Air” si daca vrei sa te lasi si tu inspirat de proiectele arhitectilor din Romania, vino in showroom-ul PIATRAONLINE din nordul Bucurestiului. Fa cunostinta cu arhitectul lunii si bucura-te de o discutie one to one despre proiectul tau. Stay tuned pe Facebook si vezi cand arhitectii vor fi prezenti in showroom.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKgamma_2021VideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
rigips
ERBASU CONSTRUCT
hilti
cv water 2021
hidroplasto
Ubitech
CELCO 2020
strabag nivel 1
leviatan

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
bienala
AHK 2018
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere