Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GEALAN: Firma este partener al Habitat for Humanity
GEALAN: Firma este partener al Habitat for Humanity
Oportunitati & Comunicate 29 Nov 2012 14:45

Gealan Romania, liderul pietei locale de profile din PVC pentru ferestre si usi, sustine alaturi de Habitat for Humanity cele mai importante proiecte de constructie din Romania prin care familiile defavorizate beneficiaza de noi locuinte.

Pe parcursul acestui an, Gealan Romania a continuat implicarea in proiectele organizatiei Habitat for Humanity, printr-o donatie de tamplarie din pvc cu geam termoizolant, necesara pentru spijinirea a 5 familii defavorizate. 4 dintre cele 5 familii fac parte din programul Habitat din Ploiesti si in mai putin de jumatate de an se vor bucura de o noua casa si mai ales de sansa la un viitor mai bun. Acest program a fost demarat pentru imbunatatirea conditiilor de viata a familiilor in nevoie din Ploiesti si a debutat cu un proiect de implicare pe termen lung avand ca parteneri si Primaria Ploiesti, care pune la dispozitie terenul de contructie. Pentru primul an, Habitat va construi 12 case pentru familiile ce locuiesc in conditii saracacioase in una dintre zonele emergente a orasului Ploiesti.

 

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
Acvatot 2019
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
strabag nivel 1
BMI_Icopal
Ubitech
hilti
viarom
rigips
FRONTALE
hidroplasto

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere