Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - CONSTRUCT EXPO: Italia Star a extins parcul de utilaje
CONSTRUCT EXPO: Italia Star a extins parcul de utilaje
Expozitii & Conferinte 10 Mai 2010 12:01
ImageIn cel de al saptelea an consecutiv de participare la expozitia Construct Expo Utilaje, societatea Italia Star Com Due expune intreaga gama de echipamente comercializate, de la macarale turn si pana la accesorii. “Este stiut ca recesiunea a afectat intreaga economie, dar cel mai greu pare a fi in domeniul constructiilor. Astfel, in 2009, segmentul de piata al utilajelor de santier a inregistrat scaderi importante fata de ultimii ani. Primele luni din 2010 au fost si mai grele, insa din aprilie au inceput sa apara semne de revigorare si in zona noastra de activitate.
Desi criza financiara este inca prezenta, putem spune ca am rezistat bine in aceasta perioada. Printr-o serie de masuri pe care le-am adoptat am reusit sa ne mentinem pe piata fara sa facem concedieri majore sau reduceri de salarii. Daca in 2008 am inregistrat o cifra de afaceri de 6 milioane de euro, anul trecut am inregistrat scaderi de circa 30%. In primul trimestru din 2010 am reusit sa obtinem o cifra de afaceri similara celei din intervalul ianuarie-martie 2009, fara a recurge la masuri extraordinare. Am marit aria de deservire a clientilor venind in intampinarea lor cu oferte speciale, vanzari de utilaje second-hand, reduceri de preturi (inclusiv bonusuri acordate in functie de tipul contractului) si termene de plata avantajoase”, a declarat Luca Bartalesi, administrator al firmei.
Obiectiv – diversificarea gamei de echipamente
Pentru a accesa oportunitatile oferite de implementarea programului de reabilitare termica a cladirilor de locuinte multietajate societatea si-a extins parcul de utilaje. “Consideram ca investitia isi va dovedi eficacitatea, avand in vedere durata redusa a lucrarilor, utilajele noastre oferind siguranta si viteza mare de executie. O alta preocupare majora a companiei noastre este reprezentata de extinderea volumului de utilaje oferite spre vanzare si inchiriere, precum si diversificarea gamei de echipamente”, a specificat Luca Bartalesi. Compania va fi expune pe aleea principala, Platforma 1. Pentru informatii suplimentare, www.italiastar.ro
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
viarom
MAKITA
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
ness project
CDS
konsent
siniat
theda mar
noark
Ubitech
Acvatot 2019
strabag nivel 1
concelex
rigips

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander