Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - AMAZON deschide trei noi birouri in Romania si creeaza 500 de locuri de munca
AMAZON deschide trei noi birouri in Romania si creeaza 500 de locuri de munca
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 09 Mar 2021 11:45
Echipa Amazon din Romania a ajuns sa numere peste 2.500 de angajati. Compania se pregateste sa adauge pana la finalul anului inca 500 de roluri permanente disponibile in birourile sale din tara si intentioneaza sa deschida un nou birou in Timisoara si altele doua in Iasi.
Biroul din Timisoara, planificat sa se deschida in trimestrul al doilea al anului (T2/2021), se va concentra pe linia Amazon Devices, ce va include si dispozitivele de securitate Ring, si va fi locul unde se vor dezvolta si lansa produse si servicii inovatoare. Biroul nou din Iasi se va deschide spre finalul anului in campusul actual si va fi primul care va gazdui departamentul Retail Business Support - cel care se asigura ca produsele Amazon si disponibilitatea lor sunt optimizate pentru clienti si, in acelasi timp, sprijina partenerii de vanzari si echipele dedicate categoriilor de produse. In 2023, Amazon se va muta in Palas Campus din Iasi, unde intreaga echipa locala va fi consolidata.
Noul birou din Palas Campus va gazdui echipele Compliance Ops, Retail Business Support, Creative Ops & Production, Imaging Support, Customer Behavior Analytics, Information Security & Privacy, Compliance Tech, AWS Global IT si Content Creation Tools.
Amazon si divizia AWS activeaza deja in biroul din Bucuresti, care gazduieste echipele Engineering Center, Technology Development, Speech si Language Solutions for Alexa, precum si Alexa Product Testing. Aici echipele sunt responsabile cu dezvoltarea solutiilor tehnologice si optimizarea operatiunilor Amazon.
„Suntem foarte bucurosi sa deschidem noile birouri si sa adaugam inca 500 de locuri de munca in Timisoara si Iasi. Noile birouri vin cu multe oportunitati pentru profesionistii din domeniile software si operatiuni, care vor avea sansa sa inoveze si sa imbunatateasca produsele si serviciile noastre ce sprijina clientii Amazon din intreaga lume. In viitor, echipele noastre in crestere vor beneficia de cladiri de birouri moderne cu facilitati de cea mai buna calitate si de o colaborare si sustinere imbunatatite. Suntem incantati ca ne putem continua investitiile in Romania si mandri de impactul pe care il avem in Timisoara, Iasi si Bucuresti prin recrutarea celor mai buni profesionisti din tara si din lume”, a declarat Octavian Tanase, General Manager, Amazon Romania.
Recrutarea pentru pozitiile din Bucuresti si Iasi este in derulare, iar cei interesati sunt invitati sa acceseze pagina romania.amazon.com. Toti candidatii selectati vor primi pachete salariale atractive si beneficii extinse, inclusiv asigurare de sanatate privata si asigurare de viata.
Amazon investeste in Romania de o buna perioada de timp. In 2005, compania si-a deschis primul birou din Romania si a investit peste 100 milioane EUR, dezvoltand tehnologii de ultima generatie si oferind o experienta de cumparare fara egal pentru clientii sai din jurul lumii.
Amazon a fost numit Numarul 2 in catalogul World's Best Employers 2020 realizat de Forbes si Cel mai bun Brand in clasamentul Workers´ Choice 2019 realizat de firma de cercetare de piata YouGov. Pentru a explora posturile disponibile la nivel global, candidatii interesati sunt invitati sa consulte pagina www.amazon.jobs.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKgamma_2021VideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto
Acvatot 2019
cv water 2021
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
hilti
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
econet
AICPS_30
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere