Agenda Constructiilor
Vineri, 31 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ARGGO: Transformare digitala in constructii, cu aplicatia Timeqode Construction Sites
ARGGO: Transformare digitala in constructii, cu aplicatia Timeqode Construction Sites
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 19 Nov 2021 06:36
Arggo Consulting este o companie care activeaza de 7 ani in industria de IT si consultanta de business pe piata din Romania si ofera clientilor sai solutii care sa-i ajute sa se adapteze in mod optim noii paradigme a erei digitale. Printre clientii companiei se afla brand-uri precum: Aquila, Blue Air, Automobile Bavaria, Agrii, Qualitance, Baneasa Shopping City, KFC, Pizza Hut, Taco Bell, Baumit, Doctor Leahu Dental Clinics, Secom, Synevo, Libra Bank, Kruk, Klarwin, Kwizda Agro, Klass Wagen, Viarom, Titan Machinery si multe altele.
Agenda Constructiilor a stat de vorba cu Alexandru Tanasa, Digital Business Advisor in cadrul Arggo Consulting pentru a discuta despre digitalizarea industriei de constructii din Romania.
"Aproape toate procesele de lucru din cadrul unei companii pot fi automatizate. Digitalizarea proceselor are avantaje numeroase atat pentru companii, cat si pentru angajatii acestora. Cel mai semnificativ avantaj este timpul salvat pentru a putea realiza acele activitati care sa aduca acea valoare adaugata pentru a va diferentia in mediul de afaceri competitiv de astazi. Aplicatiile si solutiile din oferta noastra, dezvoltate pe baza platformei Timeqode ajuta in accelerarea digitalizarii proceselor", a spus cu Alexandru Tanasa, Digital Business Advisor - Arggo Consulting.
 
Timeqode este o platforma low-code de business process management cu ajutorul careia se pot dezvolta aplicatii utilizand interfete moderne, permitand astfel companiilor sa-si creasca performanta. Companiile investesc in optimizarea proceselor de baza pentru a raspunde mai rapid, eficient si pentru a oferi o calitate mai buna a serviciilor pentru clientii lor, reducand in acelasi timp costurile operationale si imbunatatind profitabilitatea. Platforma fiind de tip low-code, adica nu necesita cunostinte de programare, permite atat echipei Arggo Consulting, cat si oricarui client sa creeze aplicatii din orice flux de business, indiferent de complexitatea acestuia. Procesele sunt usor de implementat si de administrat, rezultand astfel aplicatii user-friendly care pot fi utilizate de pe orice tip de dispozitiv. Platforma pune la dispozitie conectori de integrare nativa cu principalele solutii de business precum cele Microsoft (Dynamics 365 Business Central si SharePoint) si permite totodata integrarea cu sistemele interne sau externe implementate care se regasesc in cadrul oricarei companii.
"Transformarea digitala este baza initiativelor de inovare strategica pentru industria de constructii din Romania. In Arggo ne concentram pe aceasta industrie motiv pentru care am dezvoltat o aplicatie specifica acestui sector care isi propune sa ofere actorilor implicati o imagine in timp real a activitatilor si resurselor din cadrul santierelor", a declarat Alexandru Tanasa, Digital Business Advisor - Arggo Consulting.
 
 
Cu ajutorul aplicatieiTimeqode Construction Sites puteti gestiona intreaga activitate a unuia sau mai multor santiere de constructii in ceea ce priveste alocarea resurselor, comenzile de materiale, livrarile si consumurile, totul complet integrat cu sistemul ERP existent, oferind posibilitatea de a lucra de pe orice tip de dispozitiv, oricand si de oriunde.
 
Scenariile dezvoltate trateaza urmatoarele cerinte existente in cadrul santierelor din Romania:
   •  Gestionarea santierelor active: o aplicatie integrata prin intermediul careia se pot gestiona toate santierele active si se poate urmari situatia in timp real a activitatilor din santierul respectiv la nivel de santier / judet / responsabil. Se genereaza un grafic Gantt cu activitatile in lucru si alerte pentru depasiri de termene si bugete (buget estimat versus realizat, aprovizionat versus receptionat, pret buget versus pret achizitie, valoare comandata versus valoare receptionata). De aici se poate interveni punctual, pentru remedierea fiecarei intarzieri.
   •  Comenzi si consumuri care se pot transmite in timp real, direct din santier, de pe telefonul mobil sau de pe tableta. Materialele ce pot fi comandate sunt definite initial in Anexa Tehnica a proiectului (Fisa Limita).
   •  Pontajele muncitorilor pe diferite centre de cost si proiecte, prin controlul prezentei zilnice a muncitorilor in santier, aprobate de catre seful de santier sau managerul de proiect.
   •  Gestionarea si monitorizarea activitatilor zilnice si saptamanale ale muncitorilor, la nivel individual sau chiar la nivel de echipa.
 
Prin aceste aplicatii Arggo Consulting isi propune ca un numar cat mai mare de companii sa profite de avantajele tehnologiei digitale, care decurg din utilizarea acesteia, astfel incat procesul transformarii digitale sa fie predictibil si sa se poata desfasura in ritmul propriu al fiecarei organizatii cu o echipa dedicata, care sa urmareasca procesul, sa coordoneze departamente si sa monitorizeze impactul in activitatea operationala.
"In general industria constructiilor are o abordare traditionala si conservatoare, insa in ultima perioada vedem din ce in ce mai multi antreprenori care au adoptat tehnologii avansate si sunt competitivi la orice nivel, inclusiv pe pietele externe. Ne bucura aceasta tendinta si dorim sa contribuim si mai mult in acest demers pentru a putea astfel accelera strategiile de transformare digitala in constructii", a declarat Alexandru Tanasa, Digital Business Advisor in cadrul Arggo Consulting.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iulhiltiman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BMI_Icopal
MAKITA
leviatan
FRONTALE
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
CDS
theda mar
Ubitech
rigips
Acvatot 2019
CELCO 2020
leviatan
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023