Agenda Constructiilor
Marti, 05 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ASEE, companie de tehnologie, preia Bithat, specializata in automatizarea datelor
ASEE, companie de tehnologie, preia Bithat, specializata in automatizarea datelor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 23 Iun 2022 12:25
ASEE continua extinderea si face o noua investitie strategica in zona solutiilor de document management prin unirea fortelor cu Bithat, unul dintre jucatorii locali importanti din domeniul digitalizarii si automatizarii datelor, a documentelor si a proceselor de business. Scopul comun, urmarit de cei doi actionari majoritari, ASEE si Bithat, este de a accelera dezvoltarea solutiilor existente si a noilor servicii dedicate clientilor din Romania si regiunea SEE.
Bithat este dezvoltatorul propriei platforme de document management - DOCUMENTA DMS, de arhivare electronica, automatizare fluxuri de date si documente, e-Sign, e-Registry, BPM, OCR si Robotic Process Automation, implementata de peste 10 ani pe piata din Romania. „Achizitia Bithat Solutions vine sa reconfirme angajamentul ASEE de a extinde portofoliul de produse si servicii in zona de document management si servicii online digitale. Prin consolidarea solutiilor IT si a expertizei oferite impreuna cu Bithat, marcam un pas important spre a deveni unul dintre principalii furnizori de pe piata in domeniul digitalizarii”, a declarat Adrian Nastase, Country Leader, ASEE Romania.
„Bithat a experimentat o crestere rapida in ultimii ani, iar alaturarea grupului ASEE reprezinta o oportunitate extraordinara de a continua extinderea pe noi piete externe. Suntem incantati sa vedem ca eforturile remarcabile, pasiunea echipei si performanta companiei noastre sunt confirmate prin trecerea la o noua etapa de dezvoltare a business-ului, prin consolidarea pozitiei pe piata interna si extindere pe cea globala, ca parte a Grupului ASEE. Ne-am dorit un partener strategic, cu prezenta si expertiza solide la nivel international, pentru continuarea viziunii si strategiei de dezvoltare”, a completat Daniela Boboc, General Manager Bithat Solutions.
Aceasta achizitie confirma strategia ASEE de dezvoltare continua si diversificare a ofertei de servicii si solutii pentru clientii sai. Clientii companiei Bithat Solutions fac parte din sectoare variate de activitate, atat din randul administratiilor publice locale si centrale, cat si din sectorul privat: petrol si gaze, utilitati, energie, constructii, agricultura, inginerie, FMCG, sanatate, asigurari, banci, IMM-uri, productie.
 
VideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
MAKITA
hilti
Ubitech
hidroplasto
rigips
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
strabag nivel 1
leviatan
Acvatot 2019
FRONTALE
viarom
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere