Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Bright Spaces isi consolideaza prezenta regionala prin parteneriatul cu Adventum
Bright Spaces isi consolideaza prezenta regionala prin parteneriatul cu Adventum
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 15 Apr 2024 12:33
Bright Spaces isi consolideaza prezenta in regiunea Europei Centrale si de Est printr-un parteneriat strategic cu Adventum Group in Polonia. Prin acest parteneriat, Centrum Orlat, o cladire moderna de birouri situata in Wrocław, devine disponibila pentru prezentare digitala si inchiriere prin intermediul platformei web Bright Spaces. Adaptata la nevoile specifice ale proprietarului, platforma prezinta spatiile cladirii sub forma de replica digitala 3D, revolutionand experienta de inchiriere si oferind o perspectiva asupra ofertelor proprietatii.
Bright Spaces, un startup european de proptech, si-a unit fortele cu Adventum Group pentru a prezenta potentialilor chiriasi o replica virtuala a Centrum Orlat si a spatiilor de birouri disponibile. Utilizand modelare 3D avansata, platforma ofera o experienta de plimbare virtuala, alaturi de actualizari in timp real privind disponibilitatea spatiilor de birouri. Combinand expertiza Bright Spaces in tehnologia 3D Digital Twin cu intelegerea profunda a pietei regionale de catre Adventum, aceasta colaborare aduce o solutie care ofera o imagine imersiva a Centrum Orlat, satisface cererea clientilor pentru solutii tehnologice avansate si eficientizeaza procesul de inchiriere.
 
 
Adventum Group este un manager de fonduri infiintat in 2016 care se concentreaza pe investitii imobiliare din Europa Centrala si de Est. In numele fondurilor sale, grupul detine peste 700.000 mp de proprietati imobiliare comerciale in principalele tari din ECE, cu un AuM (active sub administrare) de peste 1 miliard de euro. Strategia ESG a Adventum se concentreaza pe reducerea emisiilor de CO2 si este ghidata de o agenda internationala de sustenabilitate si de conventii precum Acordul de la Paris.
Centrum Orlat este o cladire de birouri remarcabila, cunoscuta pentru designul sau distinctiv, cu un amestec de elemente din sticla si piatra. Recent renovata, respectand cele mai inalte standarde ale pietei, cladirea ofera o suprafata totala de 13.700 de metri patrati disponibili pentru inchiriere, care se intinde pe 11 niveluri supraterane, impreuna cu un nivel subteran. Fiecare etaj ofera o amenajare spatioasa de aproximativ 1.400 de metri patrati, facilitand utilizarea eficienta a spatiului. Pozitionat in Piata Orlat Lwowskich din Centrul Vechi al orasului Wrocław, Centrum Orlat ofera acces usor si o locatie privilegiata, ceea ce il face o alegere ideala pentru companiile care cauta spatii de birouri centrale si accesibile.
Tehnologia Bright Spaces prezinta Centrum Orlat sub forma unui 3D Digital Twin, oferind un tur virtual imersiv al cladirii si al caracteristicilor sale tehnice. Potentialii chiriasi pot explora spatiile de birouri cu sau fara amenajare, pot obtine informatii despre caracteristicile cladirii si pot descoperi zona inconjuratoare si punctele sale de interes. Chiriasii au flexibilitatea de a-si personaliza experienta, filtrand spatiile disponibile pe baza unor criterii specifice. Ei pot alcatui o lista de optiuni preferate care sa le satisfaca nevoile si sa solicite cu usurinta oferte prin intermediul platformei.
 
 
"Ca parte a angajamentului nostru pentru inovatie in domeniul imobiliar, ne-am parteneriat cu Bright Spaces pentru a prezenta o replica virtuala a Centrum Orlat. Bright Spaces a fost selectat datorita tehnologiei sale 3D de ultima generatie, care se aliniaza perfect cu obiectivul nostru de a oferi cea mai buna experienta digitala pentru potentialii chiriasi ai Centrum Orlat. Suntem incantati sa fim primii din Polonia care ofera o calatorie imersiva de inchiriere si vizualizare a viitoarele birouri. Ii invitam pe clientii nostri sa paseasca in Centrum Orlat - atat digital, cat si fizic - si sa experimenteze procesului de inchiriere de birouri al viitorului." - Katarzyna Dziemidzik, Leasing Manager la Adventum Group. 
"Pe masura ce Bright Spaces isi extinde prezenta in regiune prin parteneriatul nostru cu Adventum Group in Polonia, suntem incantati sa folosim tehnologia noastra avansata de 3D Digital Twin pentru a prezenta Centrum Orlat. Aceasta colaborare marcheaza o etapa importanta in misiunea noastra de a oferi solutii interactive 3D pentru tot sectorul de imobiliare. Combinand expertiza noastra tehnologica cu intelegerea profunda a Adventum in ceea ce priveste piata din Europa Centrala si de Est, oferim o imagine completa si imersiva a Centrum Orlat, permitand chiriasilor sa ia decizii in cunostinta de cauza si accelerand procesul de inchiriere." - Catalin Dragutoiu, Director & Head of Growth EU la Bright Spaces
Tehnologia Bright Spaces transforma prezentarea Centrum Orlat, digitalizand procesul de inchiriere si permitand clientilor sa ia decizii informate, de oriunde s-ar afla in lume. Avand acces la o solutie completa de 3D Digital Twin, inclusiv tururi virtuale si disponibilitate in timp real, chiriasii pot naviga cu usurinta prin spatiile disponibile, de pe orice dispozitiv. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
CDS
CONCEPT STRUCTURE
rigips
concelex
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
Ubitech
Acvatot 2019
leviatan
quadratum
viarom
siniat
konsent
theda mar
MAKITA
ness project
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander