Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - NEXTUP estimeaza o crestere de 40 a afacerilor din 2023, dupa +50% in 2022
NEXTUP estimeaza o crestere de 40 a afacerilor din 2023, dupa +50% in 2022
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 17 Ian 2023 13:01
NextUp Solutions, una dintre cele mai mari companii de solutii software pentru business, a inregistrat in 2022 o crestere a cifrei de afaceri cu 50% fata de anul anterior, peste estimarile companiei, in primul an dupa un proces de rebranding.
Cresterea cererii pentru solutii software de tip ERP si de salarizare, lansarea de noi solutii printre care SAF-T, e-Factura, RO e-Transport si automatizari ale proceselor repetitive de business, atragerea de noi clienti si cresterea spectaculoasa pentru solutii software customizabile sunt principalii factori care au impulsionat cresterea business-ului NextUp Solutions.
“2022 a fost un an reper pentru business-ul nostru, venind, dupa investitii masive in softuri si functionalitati noi, cu o noua strategie si un proces de rebranding care au dat noi directii companiei, ceea ce a dus la cresteri cu mult peste estimarile prognozate. A fost un an efervescent, cu numeroase proiecte si un interes impresionat pentru solutiile noastre, in special privind solutia pentru raportarea SAF-T, obligatorie pentru firmele din Romania, dar si pentru sisteme de tip ERP sau softuri de salarizare. Am alocat resurse majore, in special financiare, dar si umane si tehnologice, pentru a dezvolta noi solutii software care sa automatizeze operatiunile de business ale clientilor”, puncteaza Roxana Epure, Managing Partner NextUp Solutions.
Astfel, in 2022, cea mai mare crestere a cererii a inregistrat-o solutia ERP, o crestere de 50%, urmata de functionalitatile legate de SAF-T, softul de salarizare si dezvoltari personalizate. Comparativ cu 2021, anul trecut un efect considerabil asupra cresterii cifrei de afaceri au avut-o solutiile de raportare SAF-T si e-Factura, NextUp Solutions fiind printre putinele companii de software care dezvolta acest tip de solutii pentru automatizarea raportarilor catre ANAF.
De asemenea, compania a inregistrat o crestere de 10% a numarului de clienti, la un total de peste 5.500. Cei mai multi clienti provin din industriile retail, ecommerce, productie si servicii, iar cele mai multi clienti noi in 2021 sunt din productie si distributie.
Totodata, NextUp Solutions a investit peste 500.0000 de euro in dezvoltarea de noi tehnologii, in marketing si in consolidarea si extinderea echipei. Cea mai mare parte a investitiilor a fost dedicata dezvoltarii de solutii software, in special de automatizari care reduce timpul de executie cu pana la 50%-80%, in functie de tipul de operatiune si elimina erorile umane in activitatea de zi cu zi.
Astfel, si in 2022 NextUp Solutions a inregistrat un avans semnificativ pe piata de inteligenta artificiala, integrand in softurile sale solutii de automatizare, care automatizeaza operatiuni de business, task-urile repetitive manuale fiind realizate in minute, in loc de ore, iar angajatii fiind eliberati pentru activitati mai creative si mai valoroase profesional atat pentru cariera lor, cat si pentru firma in care lucreaza.
Pentru 2023, NextUp Solutions are in plan noi investitii in tehnologii si dezvoltarea de solutii software web-based, dar si in integrari cu tehnologii externe care sa scape antreprenorii de birocratie si consum inutil de resurse si bani, estimand o crestere de 40% a cifrei de afaceri.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
CONCEPT STRUCTURE
noark
viarom
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
rigips
CDS
leviatan
siniat
quadratum
theda mar
Acvatot 2019
concelex
Ubitech
strabag nivel 1
ness project
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander