Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - OVES Enterprise isi dubleaza investitiile in anul 2023, la 3 milioane de euro
OVES Enterprise isi dubleaza investitiile in anul 2023, la 3 milioane de euro
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 25 Ian 2023 14:52
OVES Enterprise, companie de dezvoltare de software din Cluj, anunta dublarea investitiilor, la 3 milioane de euro, pentru 2023, punand accentul pe inovatie, pe lansarea de produse proprii si pe extinderea internationala, in demersul de a fi mai aproape de potentialii clienti.
Compania, cu afaceri de peste 6 milioane de euro in 2022, pastreaza ritmul de crestere si in 2023 si estimeaza dublarea afacerilor, in acest an, pe fondul cresterii numarului de proiecte din industriile financiara (banci, institutii financiare, start-up-uri din zona financiara etc.) si de aparare.
„Estimam, cel putin, o dublare a business-ului OVES Enterprise, in 2023. Ne vom axa, in continuare, anul acesta, pe segmentele de defence si financiar, dar si pe zona de cloud, in masura in care avem foarte multe cereri de aici si avem si expertiza necesara pentru a da curs acestor cerinte. Vedem, totodata, o crestere a cererii si in zona de healthcare, segment care ne asteptam sa aiba o evolutie importanta”, spune Mihai Filip, CEO OVES Enterprise.
Numarul de clienti OVES Enterprise a crescut anul trecut cu aproximativ 30%, insa dublarea business-ului in 2022 a fost generata de solidificarea parteneriatelor deja existente, compania reusind, cu fiecare client, o scalare a serviciilor oferite, din zona de development, la inceput, catre consultanta, strategie, cybersecurity, data security si multe altele.
Anul trecut, OVES Enterprise a inceput procesul de extindere a prezentei in piata internationala, prin deschiderea de birouri in afara Romaniei. In prezent, compania opereaza 5 birouri in strainatate: in SUA, la Palo Alto (Silicon Valley), in Germania (Munchen si Berlin), in Emiratele Arabe Unite (Dubai) si in Mare Britanie (Londra).
„Vom continua extinderea internationala in 2023. Dorim sa exploram optiunea de a deschide noi birouri in SUA, de exemplu la New York sau la Washington. Nu excludem sa deschidem un birou si in partea de nord a Europei, cel mai probabil in Suedia, care este poarta de intrare catre tarile nordice. Si Franta ramane o tara interesanta pentru noi, cu foarte multe posibilitati in zona de tech. Totodata, avem un partener din Asia care doreste sa deschidem un office acolo - exploram si aceasta optiune”, mai spune Mihai Filip.
Optimizarea proiectelor, reducerea costurilor si cresterea profitabilitatii sunt aspectele care completeaza strategia de anul acesta a OVES Enterprise.
Cat priveste numarul de angajati, OVES Enterprise a inchis 2022 cu o echipa de aproape 200 de colaboratori. Compania isi propune o crestere cu 50% a numarului de colaboratori, ajungand, la finalul anului, pana la circa 300. Acest obiectiv se afla in stransa legatura cu contextul economic global si va fi ajustat, pe parcursul anului, pe masura oportunitatilor si a contextului.
 
SISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
CDS
quadratum
Acvatot 2019
leviatan
theda mar
EDIT-Structural
siniat
rigips
ness project
viarom
Ubitech
strabag nivel 1
noark
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
concelex

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander