Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SAS: Suita de solutii antifrauda, recunoscuta pentru aplicabilitate si eficienta
SAS: Suita de solutii antifrauda, recunoscuta pentru aplicabilitate si eficienta
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 07 Sep 2021 11:01
Compania SAS, renumita pentru solutiile sale de analiza avansata de date si Inteligenta Artificiala, a fost numita Lider in raportul Forrester Wave: Enterprise Fraud Management, Q3 2021. SAS a devansat alti sapte furnizori de software de detectare si prevenire a fraudei in raportul Forrester, evaluarea avand ca baza 35 de criterii de departajare.
Suita de solutii anti-frauda SAS, inclusiv SAS Fraud Management si SAS Visual Investigator, a fost singura care a obtinut cel mai mare scor in raportul Forrester potrivit criteriilor de aplicabilitatesi guvernanta a modelului. De asemenea, Forrester a acordat SAS cele mai mari note pentru alte 14 criterii, inclusiv:
- Machine Learning supravegheat si nesupravegheat;
- Model building;
- Scoring de risc bazat pe reguli si alerte;
- Raportare;
- Analyst investigation;
- Segmentare si profiluri comportamantale:
- Scalabilitate in conturile clientilor.
Conform evaluarii Forreter, fluxul de lucru si usurinta construirii modelelor este ceea ce diferentiaza furnizorii de solutii Enterprise Fraud Management. Totodata, raportul evidentiaza ca „SAS are un management puternic pentru evaluarea riscurilor” si „se remarca cu adevarat aplicabilitatea modelului si planurile de imbunatatire”.
Evaluarea SAS realizata de Forrester evidentiaza in continuare: „Gestionarea algoritmilor machine learning supravegheati si nesupravegheati de notare a riscurilor este intuitiva si ofera o aplicabilitate robusta a modelului. Instrumentele vizuale permit crearea si gestionarea segmentelor entitatii (clientului) pentru modelele de notare a riscurilor. In gestionarea listei de asteptare, prioritizarea rutarii cazurilor este flexibila si configurabila”.
„Pandemia a adus provocari specifice tacticilor si tehnologiilor antifrauda ale organizatiilor atunci cand, brusc, tiparele si comportamentele impredictibile au devenit o norma. Agilitatea, configurabilitatea si scalabilitatea solutiilor noastre i-au ajutat pe clientii bancari si non-financiari sa se adapteze situatiilor specifice crizei, lucru care, cred eu, a avut o pondere in obtinerea acestor recunoasteri din partea Forrester si a altor prestigioase firme de analisti. Mai mult, procesul decizional la nivel de enterprise reprezinta o prioritate majora pentru SAS. Anul viitor vom migra intregul portofoliu de solutii de securitate si frauda catre SAS Viya, permitand o integrare imbunatatita cu solutiile SAS pentru risc, marketing si alte domenii prioritare pe o platforma unica, cloud-native”, a declarat Stu Bradley, Senior Vice President of Fraud and Security Intelligence in cadrul SAS.
SAS ajuta clientii de toate dimensiunile din industrii precum banking, asigurari, guvernamental, medicala sa redefineasca procesele de prevenire a fraudei, conformitate cu legislatia pentru spalarea banilor - AML si securitatea publica. Mai multe detalii se regasesc in e-book-ul High Velocity Decisions. Trusted Outcomes.
 
jungheinrichTERAPLASTAUTODESKgamma_2021VideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
rigips
leviatan
strabag nivel 1
Acvatot 2019
CELCO 2020
leviatan
Ubitech
hidroplasto
hilti
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
bienala
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere