Agenda Constructiilor
Sambata, 03 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SAS Viya pe Microsoft Azure genereaza o rentabilitate de 204% a investitiei, in 3 ani
SAS Viya pe Microsoft Azure genereaza o rentabilitate de 204% a investitiei, in 3 ani
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 13 Mai 2022 10:28
Companiile care implementeaza SAS Viya, platforma cloud-native a SAS pentru AI, analytics si data management, pe platforma Microsoft Azure, vad o rentabilitate a investitiei lor de 204% pe parcursul a trei ani, potrivit studiului Total Economic Impact, realizat de Forrester Consulting. Totodata, compania de consultanta subliniaza ca valoarea castigata de clienti in urma investitiilor in solutia SAS Viya se ridica la milioane de dolari in valoare actuala neta, iar primele rezultate ale implementarii sunt observate dupa 14 luni. Rezultatele complete ale studiului vor fi prezentate in cadrul unui webinar sustinut de SAS si Microsoft pe data de 18 mai, la orele 11 a.m. ET, unde vor fi invitati si speakeri de la Forrester.
Forrester a intervievat noua factori de decizie din sase organizatii, clienti care utilizeaza SAS Viya pe Azure, pentru a intelege beneficiile, costurile si riscurile asociate investitiei lor. Clientii sunt din domenii diverse, inclusiv guverne, productie, servicii financiare, servicii profesionale IT si bancare. Inainte de implementarea solutiei, persoanele intervievate au remarcat ca barierele in calea accesului la date si sursele de date disparate au facut dificila si consumatoare de timp construirea, implementarea si gestionarea modelelor AI. Alte probleme cu care s-au confruntat au inclus ineficienta si costurile ridicate ale infrastructurii de analiza on-premise.
Potrivit studiului, dupa investitia lor in solutia SAS, intervievatii au abordat aceste provocari si au observat o productivitate si performanta generala imbunatatite. Beneficiile cuantificate au inclus un timp mai rapid de lansare pe piata pentru insight-uri analitice, eficienta operationala imbunatatita in construirea si testarea modelelor si economii de costuri in urma retragerii infrastructurii de analiza on-premise. Gratie tuturor acestor beneficii, alaturi de altele necuantificate, SAS Viya joaca un rol cheie in luarea deciziilor din cadrul organizatiei, respectiv in succesul general, conform clientilor intervievati.
„Organizatiile de astazi se confrunta cu o multitudine de puncte de frictiune in procesul decizional. Parteneriatul nostru strategic cu Microsoft isi propune sa simplifice acest proces pentru a imbunatati deciziile si a accelera inovatia. Acest studiu arata ca ne indeplinim cu succes promisiunea si oferim o valoare imensa clientilor nostri, prin reducerea costurilor, cresterea timpului de valorificare si productivitate imbunatatita pentru specialistii in data science si analistii din diverse industrii”, a declarat Jay Upchurch, Vicepresedinte Executiv si Chief Information Officer la SAS.
Din 2020, cand SAS si Microsoft si-au anuntat parteneriatul strategic, cele doua companii au continuat sa gaseasca noi modalitati de a satisface nevoile de migrare si modernizare in cloud ale clientilor comuni.
- De la valorificarea datelor in flux IoT si analize avansate pentru a ajuta la mentinerea integritatii vaccinului COVID-19, pana la furnizarea de servicii rapide si personalizate pentru clienti, bazate pe analize in timp real, clientii comuni abordeaza cele mai complexe provocari cu SAS Viya pe Azure.
- Companiile au lansat, de asemenea, noi solutii specifice industriei, cum ar fi SAS Cloud for Intelligent Planning ca parte a Microsoft Cloud for Retail si SAS for Improved Manufacturing Quality pentru Microsoft Cloud for Manufacturing. Aceste solutii puternice ii ajuta pe liderii din industrie sa ramana rezistenti pe pietele de astazi, in schimbare rapida.
- Noile integrari SAS Viya pe Azure includ SAS Event Stream Processing, Azure IoT Edge si Azure IoT Hub pentru a actiona pe baza informatiilor in timp real; SAS Intelligent Decisioning with Power Automate pentru a imbunatati deciziile organizatiei; si SAS Model Manager with Azure Machine Learning pentru a elimina barierele cu care se confrunta organizatiile pe masura ce pun mai multe modele AI in productie.
Aceste beneficii continue ale parteneriatului au fost, de asemenea, evidentiate de intervievatii studiului TEI, care au oferit feedback pozitiv despre caracteristicile integrarilor, inclusiv SAS Model Manager si Azure Machine Learning, SAS Intelligent Decisioning and Power Apps si Power Automat, precum si capacitatea de a realiza modele in baza de date din Azure Synapse Analytics.
„SAS Viya pe Azure ofera clientilor informatii mai bune cu mai putin timp, cost si complexitate pentru a ajuta la accelerarea timpului de generare a valorii”, a declarat Alvaro Celis, Vicepresedinte Global ISV Commercial Solutions la Microsoft. „Acest lucru le permite clientilor Azure sa abordeze cele mai critice provocari in analytics pentru a stimula inovatia.”
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulvailanthiltiman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
viarom
Ubitech
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
FRONTALE
rigips
grundfos
leviatan
BALTIC
CDS
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023