Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SCHNEIDER ELECTRIC: Strategii de dezvoltare si transformare digitala a clientilor
SCHNEIDER ELECTRIC: Strategii de dezvoltare si transformare digitala a clientilor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 01 Sep 2021 12:21
Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei a anuntat lansarea unei noi serii de podcast-uri, oferind o perspectiva avizata din partea liderilor de canale din toata Europa. Seria IT Channel Perspectives va oferi furnizorilor de solutii IT o platforma pentru discutarea tendintelor cheie legate de transformare digitala, tehnologii emergente precum inteligenta artificiala (AI), monitorizarea de la distanta si edge computing si va oferi abonatilor experiente personale detaliate legate de modul in care companii importante si-au sprijinit clientii si au accelerat cresterea in timpul pandemiei.
Cu fiecare episod gazduit de cate un alt director de canal Schneider Electric, din toata Europa, in compania unor parteneri din comunitatea sa, IT Channel Perspectives va explora modul in care organizatiile s-au adaptat si au satisfacut cerintele clientilor in timpul unui moment de cumpana la nivel macroeconomic. Furnizorii de solutii IT, value added resellers, furnizorii de servicii gestionate, integratorii de sisteme si distribuitorii pot asculta si se pot abona la primele trei episoade ale podcastului IT Channel Perspectives prin Apple Podcasts, Spotify Podcasts, Google Podcasts si Stitcher Podcasts - sau pot afla mai multe pe APC.com.
„In ultimul an, am vazut ca partenerii nostri s-au adaptat rapid la schimbare si au luat initiativa in relatie cu clientii lor - ajutandu-i sa ramana conectati si sa poata lucra de oriunde”, a spus Tim Suhling, VP, Global Business Intelligence, Ingram Micro. „Fiecare dintre aceste scenarii necesita o abordare diferita in ceea ce priveste generarea cererii, in care business intelligence si analiza datelor constituie diferenta fundamentala intre succes si esec. Podcast-urile sunt o modalitate excelenta de a ne impartasi cunostinte si de a invata din experientele altora. Alaturi de Schneider Electric, reusim sa facem acest lucru.”
Toate episoadele IT Perspectives Channel sunt disponibile in prezent pe APC.com. Pentru a afla mai multe despre seria de podcasturi, pentru a obtine acces la resurse suplimentare de activare, cum ar fi e-guides, white papers si blog-uri, sau pentru a afla cum sa va alaturati programului mySchneider IT Solutions Partner Program, vizitati site-ul web.
 
jungheinrichTERAPLASTALLBIMgamma_2021VideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Ubitech
hilti
Acvatot 2019
hidroplasto
CELCO 2020
leviatan
rigips
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
bienala
ef-de-n
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere