Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SENIOR Software: Crestere cu 11% a cifrei de afaceri, in anul pandemiei
SENIOR Software: Crestere cu 11% a cifrei de afaceri, in anul pandemiei
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 26 Mar 2021 11:48
Senior Software, furnizor software cu un portofoliu complet de sisteme integrate pentru managementul afacerii, a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri in valoare de 33,8 milioane de lei, in crestere cu peste 11% fata de anul anterior. In aceeasi formula de personal, compania a adaugat anul trecut 40 de clienti noi in portofoliu, realizand inclusiv implementari la distanta. Totodata, Senior Software a dezvoltat noi functionalitati pentru majoritatea solutiilor din portofoliu si a lansat un soft nou de bugetare pentru Resurse Umane.
"2020 a fost un an cu multiple provocari, insa ne-am straduit sa fim alaturi de clientii nostri, oferindu-le solutiile de care aveau nevoie in noul context. Am prevazut de la inceput ca automatizarea fluxurilor de lucru si conectarea in permanenta la business sunt principiile de baza pentru afacerile care vor sa ramana competitive. De aceea, echipa noastra s-a axat pe imbunatatirea si extinderea portofoliului de solutii, cu atentie deosebita asupra nevoilor companiilor de a se adapta la modificarile din piata. De fapt, cresterea cifrei de afaceri si extinderea portofoliului de clienti reprezinta un rezultat al performantelor obtinute de clientii nostri prin solutiile Senior Software si al recomandarilor transmise de catre acestia in comunitatea de afaceri din Romania", a declarat Daniel Toma, directorul general Senior Software.
In anul declansarii pandemiei, Senior Software a adaugat 40 de companii noi in portofoliul de clienti, realizand implementari software, chiar si de la distanta, in cadrul unor branduri renumite din diferite industrii. Printre afacerile care au ales Senior Software in 2020 se numara companii precum: dEpurtat.ro, Laktotrio, Mauriziaro Meat, Barum Automotive, Viamso, Pro Activ, Schuller Eh’klar, Sidem, Seleron, Aspad COM, Supratherm.ro, Spyshop.ro si Nolia Beauty.
 
O noua versiune optimizata pentru cea mai cunoscuta solutie din portofoliu
Tot in 2020, Senior Software a lansat o noua versiune SeniorERP, optimizata pentru lucrul la distanta. Sistemul ERP cuprinde functionalitati extinse pentru managementul afacerilor, grupate pe arii functionale, acoperind toate componentele uzuale de business. Noua versiune include capabilitati suplimentare pentru cresterea vanzarilor, marketing, raportare si analiza sau gestionarea eficienta a relatiilor cu clientii si partenerii.
In cursul anului trecut, Senior Software a adaugat in portofoliul de solutii HR Budgeting o aplicatie performanta de bugetare pentru resurse umane, care simplifica realizarea bugetelor si ofera companiilor mai mult control asupra cheltuielilor si veniturilor.
De asemenea, compania a lansat trada.ro, un canal de vanzare de tip marketplace, cu o gama variata de peste 50.000 de produse. Producatorii, importatorii si distribuitorii isi pot lista acum brandurile si produsele in trada.ro si, astfel, pot activa un nou canal de vanzare online.
Tot incepand din 2020, Senior Software s-a implicat in diverse proiecte pentru comunitate. Printre acestea se numara participarea activa la realizarea unui ventilator menit sa ajute pacientii cu probleme respiratorii grave. Proiectul, o premiera pentru Romania, a fost initiat de Electroarges SA in parteneriat cu Dacia si Universitatea din Pitesti.
***
Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat peste 450 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii. Senior Software a pornit businessul cu o singura divizie, iar in prezent dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din 160 de angajati.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMgamma_2021TERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
ssab ag antrepriza generala
hilti
cv water 2021
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
hidroplasto
strabag nivel 1
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AHK 2018
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere