Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SII Romania estimeaza o crestere de 20% si recruteaza 150 de ingineri in 2021
SII Romania estimeaza o crestere de 20% si recruteaza 150 de ingineri in 2021
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 22 Iun 2021 13:14
 SII Romania, companie multinationala specializata in servicii si solutii IT, a incheiat anul fiscal 2020 (aprilie 2020 - martie 2021) cu o cifra de afaceri de peste 57 milioane de lei, inregistrand o crestere bruta totala de 16%. Pentru anul curent, reprezentantii filialei locale estimeaza o crestere de circa 20% a cifrei de afaceri si au in plan recrutarea a peste 150 de ingineri.
Activa de 12 ani pe piata locala, SII Romania, parte a SII Group – companie multinationala de top din domeniul tehnologiei – furnizeaza servicii si solutii de inginerie software, digital software si IT outsourcing.
„Pentru a contracara efectele pandemiei, am definit un set de masuri luand in calcul aspectele esentiale ale businessului nostru: echipa, partenerii si evolutia financiara a companiei. Astfel, am imbunatatit pachetul de beneficii oferit colegilor si am facilitat si promovat modul de lucru Work-From-Home. Pentru partenerii nostri am mentinut pretul serviciilor, am flexibilizat temporar termenele de plata si am crescut nivelul serviciilor de suport acordate in procesul acestora de digitalizare. Datorita eficientei dovedite, vom aplica in continuare aceste masuri, cu diferite niveluri de intensitate”, a declarat Manel Ballesteros, CEO SII Romania.
SII Romania isi mareste echipa pentru a sustine cererea de proiecte locale si globale
In prezent, echipa SII Romania este formata din peste 300 ingineri software, cu un nivel ridicat de expertiza in mai mult de 40 de tehnologii, carora li se alatura o echipa de management si business suport. SII Romania opereaza pe doua divizii – inginerie si digital – iar tehnologiile utilizate in majoritatea proiectelor sunt Java, .Net, PHP, C#, C++, ASP.NET, Python, SQL si altele.
Nivelul de complexitate, volumul proiectelor si diversitatea tehnologiilor determina o nevoie constanta de crestere si diversificare a echipelor. Pentru anul acesta, compania are in plan cresterea echipei cu mai mult de 150 de ingineri, care vor lucra pe un portofoliu extins de peste 106 proiecte nationale si internationale, dezvoltate in prezent pentru clienti locali si globali.
Totodata, compania a conturat un plan de investitii in consolidarea echipei locale si atragerea de noi profesionisti in cadrul SII Romania. Astfel, pe langa beneficiile directe ale dezvoltarii carierei intr-un mediu de lucru multinational, SII Romania pune la dispozitia angajatilor, intre altele, posibilitatea de a urma diverse cursuri tehnice sau de soft skills, atat asigurate intern, cat si prin intermediul partenerilor. De asemenea, tot anul acesta compania a lansat programul intern de recomandari – SIIkers Referral Program – prin care angajatii pot primi pana la 800 EUR net pentru acoperirea unei pozitii deschise prin recomandarea lor directa.
In plus, pentru a promova o cultura a responsabilitatii si eficientei individuale, precum si echilibrul dintre viata profesionala si personala, compania a decis ca sistemul work from home sa devina o componenta a culturii organizationale. Totodata, SII Romania se va muta intr-un nou sediu, unde a adaptat spatiile la un mod de lucru deschis, ce include toate cele trei optiuni: full-time work from home, prezenta permanenta la birou sau hibrid.
Top industrii si proiecte reprezentative pentru SII Romania
In principal, portofoliul de clienti ai SII Romania acopera lideri din industriile IT, Banking & Finance, Energy, Automotive, Transportation, Aerospace & Defence, Telco etc., pentru care compania livreaza atat proiecte de digital software, cat si de software engineering, destinate filialelor locale, dar si celor internationale.
Echipele din divizia Inginerie a SII Romania livreaza servicii de dezvoltare software, testare, mentenanta si suport pentru unii din cei mai mari jucatori globali din industriile Automotive, Manufacturing, Transportation, Aerospace & Defense si altele.
Un proiect de referinta livrat pentru o companie lider in industria Automotive consta in dezvoltarea unei solutii software de tipul Smart Access (acces cu telefonul mobil in masina) si pornirea motorului de la distanta. Totodata, echipele din divizia Inginerie sunt implicate in mai multe proiecte de dezvoltare a unor aplicatii software pentru panourile de bord si tip firmware pentru controlere destinate celor mai puternice companii din Automotive prezente in Romania.
Un alt proiect al diviziei este o solutie software destinata managementului bazelor de date, dezvoltata pentru un important jucator din industria aerospatiala. Solutia contribuie la standardizarea datelor si minimalizarea riscurilor erorilor umane.
Pe de alta parte, echipele din divizia Digital livreaza servicii complete de dezvoltare software, testare, mentenanta si suport pentru companii de top din industriile IT, Banking & Finance, Energy, Agriculture, Telecommunications si altele. Un alt proiect interesant este o aplicatie software accesibila de pe orice dispozitiv mobil, cu ajutorul careia agentii de vanzari inregistreaza si vizualizeaza informatiile despre comenzi din sistemul SAP. Aplicatia a fost dezvoltata pentru o companie globala lider in agricultura si este utilizata in prezent in filialele acesteia din Italia si Spania.
Pentru una din cele mai importante companii de tehnologie din SUA, SII Romania livreaza servicii de dezvoltare software si quality assurance ca parte integranta dintr-o echipa globala, distribuita pe 3 continente. De asemenea, pentru unul din cei mai mari jucatori din industria de Telecomunicatii compania a dezvoltat o platforma colaborativa pentru monitorizarea, stocarea si administrarea documentelor si a continutului web, utilizata de peste 5000 de utilizatori la nivel de grup.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
quadratum
leviatan
rigips
CONCEPT STRUCTURE
noark
Acvatot 2019
CDS
viarom
EDIT-Structural
siniat
MAKITA
concelex
ERBASU CONSTRUCT
ness project
strabag nivel 1
theda mar

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander