Agenda Constructiilor
Duminica, 11 Aprilie 2021
 
Home - ANALIZA - Analiza investitiilor in constructii pe anul 2017

Analiza investitiilor in constructii pe anul 2017
Analiza investitiilor in constructii pe anul 2017
PDF, 4 pag A4
Pret: 27 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 15 mar 2017
Sumar: click aici
Investitii vs consum: se prefigureaza un an dificil pentru constructii
Dupa lipsa de predictibilitate din economie si provocarile externe, o noua ingrijorare a mediului de afaceri din Romania (inclusiv din sectorul constructiilor) este legata de majorarile salariale aprobate de la 1 februarie 2017. Aceste cresteri incurajeaza consumul, intr-o perioada in care tara noastra ar avea nevoie mai degraba sa iasa din mirajul evolutiei economice bazate pe consum si sa insiste pe investitii pe termen mediu si lung, care ar aduce o crestere sustenabila a nivelului de trai, ci nu numai una conjuncturala, precum cea ce rezulta din cresterea consumului. Majorarea salariului minim pune presiune pe companii si nu este exclus ca debuseul sa se regaseasca intr-o evolutie generala a preturilor. Practic, la cresterea cu 200 de lei a salariului minim, angajatul ramane cu 140 de lei, bani pe care patronul este obligat sa-i acorde. Tot angajatorul trebuie sa plateasca la stat cu 175 de lei mai mult contributii si taxe, atat partea sa, cat si a angajatului. Mai mult, conform analistilor financiari, presiunile inflationiste vor fi accentuate si de posibila crestere a importurilor, pe fondul ofertei limitate de pe plan intern. In plus, firmele mici vor avea impozitarea redusa la jumatate, iar de anul viitor sunt programate alte scaderi de contributii si impozite, plus alte majorari de salarii.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii cu privire la situatia investitiilor, publice sau private, in constructii, precum si la principalele riscuri ce planeaza asupra acestui sector de activitate.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a investitiilor si riscurilor in constructii va fi disponibila in trimestrul intai din 2018.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
TERAPLASTAUTODESKALLBIMgamma_2021VideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
rigips
hilti
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
cv water 2021
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere