Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SoftOne: Parteneriat cu Nordigen pentru lansarea unui modul Fintech integrat in ERP
SoftOne: Parteneriat cu Nordigen pentru lansarea unui modul Fintech integrat in ERP
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 31 Oct 2022 13:19
SoftOne Romania, subsidiara a SoftOne Technologies, unul dintre liderii din industria business software din Grecia si Europa de Sud-Est, a incheiat un nou parteneriat cu furnizorul de servicii open banking Nordigen, pentru a oferi clientilor sai functionalitati Fintech avansate.
SoftOne Romania este membru al SOFTONE Group, unul dintre cele mai vaste ecosisteme tehnologice din Europa de Sud-Est, cu peste 75.000 de clienti in mai multe piete internationale. Grupul se concentreaza asupra sustinerii procesului de transformare digitala al organizatiilor, dezvoltand tehnologii de ultima generatie pentru a oferi valoare adaugata la cele mai mici costuri, astfel incat transformarea digitala sa devina accesibila si usor de implementat pentru orice companie.
SoftOne dezvolta solutii in Cloud de Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM), aplicatii de mobilitate a afacerilor si facturare electronica. Integrate, toate aceste instrumente avansate ofera organizatiilor posibilitatea de a-si gestiona intr-un mod simplificat operatiunile critice de business, pentru a intelege cat mai bine comportamentul consumatorilor si pentru a-si eficientiza procesele zilnice.
„Colaborarea cu Nordigen ne-a permis sa dezvoltam solutia integrata Soft1 Fintech pentru gestionarea si reconcilierea tranzactiilor bancare, avand la baza cele mai avansate tehnologii financiare. Prin intermediul parteneriatului cu Nordigen am reusit sa simplificam cu adevarat operatiunile bancare ale clientilor nostri si sa oferim, in acelasi timp, valoare adaugata proceselor zilnice de business.” a afirmat Teo Granis, Head of Product Development in cadrul SoftOne Romania.
Folosind platforma Nordigen, utilizatorii Soft1 Cloud ERP se pot conecta in siguranta la orice aplicatie bancara online, direct din Soft1, astfel automatizandu-si in totalitate si fara erori toate tranzactiile bancare zilnice.
„Suntem entuziasmati sa colaboram cu SoftOne Romania si sa ii sustinem in efortul acestora de a imbunatati operatiunile financiare ale unui numar din ce in ce mai mare de clienti. Totodata, suntem incantati ca am contribuit la dezvoltarea unei solutii Fintech integrate si asteptam cu nerabdare sa descoperim care sunt urmatoarele inovatii ale companiei.”, a declarant Rolands Mesters, co-fondator si CEO Nordigen.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTman and machinehilti
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
BALTIC
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
theda mar
leviatan
CELCO 2020
Ubitech
MAKITA
CDS
rigips
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023