Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SoftOne: Parteneriat cu Nordigen pentru lansarea unui modul Fintech integrat in ERP
SoftOne: Parteneriat cu Nordigen pentru lansarea unui modul Fintech integrat in ERP
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 31 Oct 2022 13:19
SoftOne Romania, subsidiara a SoftOne Technologies, unul dintre liderii din industria business software din Grecia si Europa de Sud-Est, a incheiat un nou parteneriat cu furnizorul de servicii open banking Nordigen, pentru a oferi clientilor sai functionalitati Fintech avansate.
SoftOne Romania este membru al SOFTONE Group, unul dintre cele mai vaste ecosisteme tehnologice din Europa de Sud-Est, cu peste 75.000 de clienti in mai multe piete internationale. Grupul se concentreaza asupra sustinerii procesului de transformare digitala al organizatiilor, dezvoltand tehnologii de ultima generatie pentru a oferi valoare adaugata la cele mai mici costuri, astfel incat transformarea digitala sa devina accesibila si usor de implementat pentru orice companie.
SoftOne dezvolta solutii in Cloud de Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM), aplicatii de mobilitate a afacerilor si facturare electronica. Integrate, toate aceste instrumente avansate ofera organizatiilor posibilitatea de a-si gestiona intr-un mod simplificat operatiunile critice de business, pentru a intelege cat mai bine comportamentul consumatorilor si pentru a-si eficientiza procesele zilnice.
„Colaborarea cu Nordigen ne-a permis sa dezvoltam solutia integrata Soft1 Fintech pentru gestionarea si reconcilierea tranzactiilor bancare, avand la baza cele mai avansate tehnologii financiare. Prin intermediul parteneriatului cu Nordigen am reusit sa simplificam cu adevarat operatiunile bancare ale clientilor nostri si sa oferim, in acelasi timp, valoare adaugata proceselor zilnice de business.” a afirmat Teo Granis, Head of Product Development in cadrul SoftOne Romania.
Folosind platforma Nordigen, utilizatorii Soft1 Cloud ERP se pot conecta in siguranta la orice aplicatie bancara online, direct din Soft1, astfel automatizandu-si in totalitate si fara erori toate tranzactiile bancare zilnice.
„Suntem entuziasmati sa colaboram cu SoftOne Romania si sa ii sustinem in efortul acestora de a imbunatati operatiunile financiare ale unui numar din ce in ce mai mare de clienti. Totodata, suntem incantati ca am contribuit la dezvoltarea unei solutii Fintech integrate si asteptam cu nerabdare sa descoperim care sunt urmatoarele inovatii ale companiei.”, a declarant Rolands Mesters, co-fondator si CEO Nordigen.
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
konsent
CDS
siniat
leviatan
rigips
noark
CONCEPT STRUCTURE
viarom
EDIT-Structural
Acvatot 2019
quadratum
MAKITA
theda mar
strabag nivel 1
ness project

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
AICPS_30
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander