Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TaxDome, o mare companie de software din SUA, intra pe piata din Romania
TaxDome, o mare companie de software din SUA, intra pe piata din Romania
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 15 Feb 2024 14:06
TaxDome, o companie de software de top cu solutii de management pentru firmle de contabilitate, intra pe piata din Romania, caracterizata de o crestere accelerata si un progres considerabil in digitalizare. Cu o prezenta puternica in SUA si la nivel international, TaxDome furnizeaza o platforma inovatoare pentru a servi nevoile firmelor de contabilitate, resurse umane si consultantilor fiscali din Romania.
Cu un portofoliu de peste 10.000 de clienti, companii medii si mari care comunica cu contabilii lor in peste 10 limbi, si 3 milioane de utilizatori in lume, TaxDome adauga Romania la planurile sale de expansiune. Romania este a 26-a tara si prima din Europa de Est in care compania americana de software se extinde.
"Decizia de a intra pe aceasta piata a fost luata de catre conducerea TaxDome in SUA, dupa o evaluare atenta a potentialului economic si a nevoii in crestere pentru solutii IT inovatoare in domeniul contabilitatii. Economia Romaniei, caracterizata prin crestere rapida si o tendinta ascendenta in digitalizare, impreuna cu disponibilitatea profesionistilor bine pregatiti in IT, ofera cadrul ideal pentru solutia noastra, destinata optimizarii si eficientizarii firmelor de contabilitate.
Initiativa de a se extinde in Romania reflecta misiunea globala TaxDome de a dota profesionistii contabili si firmele de contabilitate cu tehnologie de ultima ora. Aceasta include simplificarea procedurilor, imbunatatirea comunicarii cu clientii si asigurarea unei gestionari sigure a documentelor. Suntem constienti de avantajele pe care solutia noastra o poate aduce afacerilor locale, ajutandu-le sa se dezvolte si sa raspunda eficient necesitatilor de conformitate.
Strategia noastra de a servi piata romaneasca este sustinuta de pozitia strategica a tarii in Europa de Est si statutul sau de hub tehnologic emergent, aspecte ce ne faciliteaza atat deservirea eficienta a nevoilor locale, cat si extinderea prezentei noastre in regiune. Suntem optimisti in privinta oportunitatilor generate de aceasta expansiune si ne dedicam investitiei in economia locala, promovarii parteneriatelor si sustinerii transformarii digitale in domeniul contabil din Romania", spune Alina Goldenberg, Country Manager TaxDome Romania.
Intr-un peisaj fiscal provocator din Romania, TaxDome ofera o platforma all-in-one, cu o suita cuprinzatoare de functii, inclusiv managementul documentelor, comunicarea cu clientii, gestionarea programarilor, automatizarea fluxurilor de lucru in cadrul firmelor de contabilitate,si multe altele, care va permite firmelor romanesti sa-si eficientizeze operatiunile si sa ofere servicii superioare clientilor lor.
Cu o solutie software inovatoare pentru contabili si firme, furnizorul american de software estimeaza o cifra de afaceri de 125.000 de euro in primul an in Romania. Strategia TaxDome se concentreaza pe atragerea de clienti "early adapters", mentinerea preturilor accesibile si pe furnizarea de asistenta si servicii de implementare gratuite pentru a asigura o adaptare rapida locala si accesibilitate larga. Intrarea companiei in Romania valorifica conditiile de piata, umpland un gol semnificativ creat de absenta concurentilor globali si de ofertele limitate ale companiilor locale. Profitand de aceasta oportunitate, compania isi propune sa atinga obiectivele financiare si sa asigure o cota de piata substantiala, deschizand calea pentru o crestere sustinuta. 
"TaxDome este pregatit sa colaboreze cu o gama larga de clienti din domeniul contabilitatii din Romania, concentrandu-ne in special pe firmele medii si mari pentru a le oferi solutii complete care sa le eficientizeze operatiunile. Angajamentul nostru nu se limiteaza doar la companiile de dimensiuni medii si mari. Solutiile TaxDome sunt de asemenea ideale pentru companiile mici. Suntem constienti de provocarile specifice cu care acestea se confrunta, mai ales in ceea ce priveste resursele limitate si adoptarea noilor tehnologii. Astfel, platforma noastra este conceputa pentru a fi accesibila si adaptabila, permitand si afacerilor mai mici sa beneficieze de tehnologia avansata pentru a-si extinde serviciile si a-si imbunatati relatia cu clientii. 
Pentru piata din Romania, ne-am propus un obiectiv ambitios, dar realizabil, de a atrage 100 de clienti in primul an. Aceasta tinta subliniaza increderea in solutia noastra, dedicarea noastra fata de piata locala si recunoasterea oportunitatii de crestere pe care o reprezinta Romania. Succesul in atingerea acestui obiectiv va confirma eficienta platformei noastre si angajamentul echipei de a asista companiile romanesti in procesul lor de digitalizare", spune Alina Goldenberg, Country Manager Romania TaxDome.
TaxDome isi consolideaza prezenta pe piata romaneasca prin echipa sa locala, condusa de Alina Goldenberg, care ocupa pozitia de Country Manager. Alina, cu o bogata experienta in domeniul contabilitatii si fiind membru al CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania), reprezinta un pilon central pentru adaptarea si succesul TaxDome in Romania. Expertiza si intelegerea sa profunda a specificitatilor de afaceri locale fac din Alina o resursa importanta atat pentru echipa TaxDome, cat si pentru clientii sai. Mutarea ei din pozitia de client la cea de conducator al operatiunilor companiei pe plan local subliniaza angajamentul TaxDome de a livra solutii tailor-made care intampina cu eficacitate nevoile reale ale profesionistilor din contabilitate. Alaturi de Alina, un alt membru al echipei se dedica personalizarii serviciilor si platformei TaxDome pentru a se alinia cu normele si practicile contabile din Romania, asigurand astfel o integrare fara cusur si maxima eficienta a ofertei TaxDome pentru clientii romani.
Planul companiei include o extindere semnificativa a echipei locale, reflectand angajamentul fata de piata romaneasca si dorinta de a oferi suport si dezvoltare cuprinzatoare adaptate Romaniei. Aceasta extindere va oferi un suport local fara egal, promovand dezvoltarea profesionala si contribuind la transformarea digitala a practicilor contabile din Romania. 
 
Cum vede compania americana piata din Romania
Compania americana este optimista cu privire la potentialele sinergii dintre ofertele TaxDome si nevoile pietei din Romania. Cu traiectoria clara a Romaniei catre adoptarea digitala si cadrul de sprijin oferit de organismele cheie din industrie, TaxDome vede un teren fertil pentru a contribui semnificativ la transformarea digitala a tarii.
Piata romaneasca de afaceri se distinge printr-un peisaj plin de oportunitati, evidentiat de un angajament ferm catre transformarea digitala. Aceasta dedicare este cel mai bine exemplificata de decizia pioniera a Romaniei de a introduce obligativitatea facturarii electronice incepand cu 1 ianuarie 2024, clasandu-se astfel printre putinele tari europene care au implementat acest sistem. Acest pas important subliniaza dorinta Romaniei de a-si moderniza infrastructura de afaceri si de a institui un nou etalon pentru conformitatea si eficienta digitala in Uniunea Europeana.
Acesta patrunde in diferite sectoare ale economiei, alimentat de o dorinta larg raspandita de a folosi tehnologia pentru o eficienta operationala sporita si inovare. Sectorul IT al tarii, renumit pentru talentul si creativitatea sa, joaca un rol esential in aceasta transformare, conducand progrese de care beneficiaza companiile din toate domeniile.
"Combinatia dintre ambitia digitala a Romaniei, trecerea obligatorie catre e-Factura si atitudinea de sustinere a CECCAR creeaza o oportunitate fara precedent pentru companii de a-si avansa capacitatile digitale. 
TaxDome este dornica sa sprijine aceasta tranzitie, oferind solutii inovatoare care se aliniaza cu viziunea Romaniei pentru un mediu de afaceri digitalizat, eficient si competitiv. La TaxDome, suntem foarte constienti de provocarile avute de profesionistii contabili din Romania, in special cu noile reglementari si impulsul catre digitalizarea obligatorie. Platforma noastra este conceputa pentru a reduce aceste presiuni prin automatizarea sarcinilor operationale si administrative, permitand contabililor sa se concentreze mai mult pe nevoile clientilor si pe consilierea strategica, mai degraba decat sa ramana blocati in procese manuale consumatoare de timp. Prin automatizarea sarcinilor de rutina, TaxDome ajuta profesionistii contabili sa-si sporeasca eficienta si productivitatea. permitandu-le  sa se concentreze mai mult pe calitatea serviciilor pe care le ofera clientilor lor”, spune Alina Goldenberg, Country Manager TaxDome.
In aceasta era a schimbarilor rapide ale Codului Fiscal si a trecerii incontestabile catre digitalizare, parteneriatul dintre antreprenori si contabilii lor nu a fost niciodata mai important. Antreprenorii pot cataliza acum aceasta transformare nu doar in beneficiul propriei afaceri, ci si pentru a revolutiona modul in care sunt furnizate serviciile lor de contabilitate. Prin introducerea TaxDome profesionistilor lor contabili, companiile nu doar adopta un nou software, ci imbratiseaza un viitor in care afacerea lor poate prospera prin eficienta, acuratete si perspectiva strategica.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
rigips
theda mar
ness project
leviatan
Ubitech
CDS
MAKITA
konsent
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
viarom
strabag nivel 1
siniat
Acvatot 2019
EDIT-Structural
quadratum
noark

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander