Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ZITEC creste afacerile la 12 milioane euro in primele 6 luni, cu peste 63% mai mult
ZITEC creste afacerile la 12 milioane euro in primele 6 luni, cu peste 63% mai mult
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 11 Aug 2022 11:49
Zitec, lider pe piata de IT & digital marketing din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii si servicii de transformare digitala, a inregistrat o cifra de afaceri de 12 milioane de euro in prima jumatate a anului 2022, in crestere cu 63% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Pentru cel de-al doilea semestru al anului, Zitec estimeaza continuarea acestei tendinte de crestere a cifrei de afaceri.
Segmentele de business care au inregistrat cele mai mari cresteri in prima jumatate a anului au fost: dezvoltare software personalizata, ecommerce, securitate cibernetica, dar si segmentul de aplicatii mobile si, de asemenea, serviciile de cloud. In perioada mentionata, compania a inceput colaborarea cu noi clienti importanti din industrii precum sanatate, agricultura sau retail, printre care reteaua de sanatate privata Regina Maria, Agrii Romania sau Honest General Trading.
In primele sase luni ale anului, Zitec a continuat dezvoltarea parteneriatelor de transformare digitala impreuna cu clienti precum Sameday, prin servicii si solutii noi de securitate si protectie a datelor, implementate in cadrul proiectelor pentru un grad crescut de predictibilitate, riscuri de securitate reduse si o protectie mai buna a datelor. De asemenea, compania si-a consolidat pozitia de partener tehnologic pentru segmentul de retail online prin proiectele dezvoltate pentru Freshful, Arctic sau Pfarma.
Totodata, Zitec s-a implicat in noi proiecte europene de dezvoltare a abilitatilor creative, digitale si de automatizare pentru antreprenori si publicul larg, sau de cercetare in domeniul tehnologiei AI pentru imbunatatirea calitatii vietii persoanelor varstnice, derulate de la inceputul anului 2022 in cadrul Comunitatii Europene, prin prisma programelor Erasmus+ si Ambient Assisted Living.
„In prima jumatate a anului ne-am concentrat pe cresterea proiectelor si a parteneriatelor pe segmente ca securitate cibernetica, comert online, sau servicii software personalizate pe nevoile companiei. De asemenea, in tot acest timp, am continuat sa ne dezvoltam portofoliul de clienti cu companii care sunt lider in domeniile lor de activitate. Drept dovada, am crescut consistent fata de aceeasi perioada a anului precedent, cu peste 60%, in conditiile in care anul trecut am inregistrat o crestere deosebita, de 68% fata de 2020. Pentru cea de-a doua parte a anului mizam pe o evolutie similara, in asa fel incat sa inchidem 2022 cu o cifra de afaceri de peste 25 milioane de euro”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO & Co-Fondator Zitec.
Datorita dezvoltarii accelerate a diviziei de Digital Marketing, in februarie 2022, Zitec a devenit Google Premier Partner, divizia fiind in top 3% agentii din Romania care au obtinut acest statut. Statutul de Google Premier Partner este oferit de Google agentiilor de marketing in functie de o serie de criterii, printre care: cresterea performantei companiilor clientilor, gradul de retentie al acestora, diversificarea serviciilor, dar si cheltuielile anuale pentru reclamele platite.
In prima parte a anului, echipa Zitec s-a concentrat si pe dezvoltarea produselor proprii: Regista, lider national al aplicatiilor de registratura electronica si e-Guvernare, si Mirro.io, aplicatia completa de management al performantei resurselor umane.
Astfel, Regista a primit premiul special The Most Coherent Approach to Digitize Romania in cadrul evenimentului „Future Banking Awards 2022”, organizat in iunie. Aceasta recunoastere a fost acordata in urma performantei inregistrate de aplicatie in ultimii ani ca solutie ce faciliteaza inregistrarea electronica a documentelor cu scopul digitalizarii activitatii in cadrul institutiilor si companiilor private. In prezent, aplicatia este utilizata zilnic de peste 30.000 de utilizatori apartinand celor peste 900 de clienti, primarii, institutii publice precum spitale, scoli, licee, universitati, dar si companii private, din toate judetele tarii.
De asemenea, la inceputul acestui an, Regista a organizat primul eveniment national in care au fost premiate primariile si institutiile care s-au remarcat in procesul de digitalizare in anul 2021. Gala Regista a fost precedata de o dezbatere privind noile provocari si oportunitati in 2022 pe tema digitalizarii in Romania, dar si de o serie de interviuri video realizate special pentru acest eveniment de catre reprezentantii administratiilor publice locale, primari si city manageri din orase precum: Viena (Austria), Barcelona (Spania), Dublin (Irlanda), Tartu si Tallinn (Estonia) sau Leuven (Belgia).
In ceea ce priveste aplicatia Mirro.io, echipa s-a concentrat pe consolidarea pozitiei in piata si validarea conceptului solutiei, mai ales pentru companiile aflate in expansiune, care gasesc mijloace de a-si dezvolta cultura organizationala avand mai multe sedii, chiar si pe continente diferite. Astfel, Mirro.io este platforma care ajuta companiile hibrid sa devina adevarate comunitati, mentinand membrii echipei aproape de companie si de colegii lor si le ofera managerilor sansa sa-si poata alinia echipele la obiectivele comune propuse. Printre companiile locale care folosesc in prezent Mirro.io se numara: Tazz, Ddroidd, Bright Spaces, Pluria, Sessions, Transylvania College, Accace, Netopia, Adore Me sau Hochland.
Anul acesta, Mirro a obtinut clasificarile de Leader al categoriei „Performance Management” pentru piata din Europa in platforma G2, Momentum Leader pentru „Performance Management” si „OKRs” la nivel international in aceeasi platforma, fiind a patra oara consecutiv in care se mentine in topurile G2. Clasificarile se fac atat pe baza review-urilor de la utilizatorii validati ai aplicatiei, cat si din analiza de cota de piata si cresterea bazei de utilizatori.
In prima jumatate a anului, Zitec a reluat desfasurarea programului #cei1024, si a organizat la sediul din Bucuresti doua sesiuni de donare de sange, ajungand la 24 de sesiuni proprii de la inceputul actiunii. Peste 5.800 de donatori s-au implicat pana in prezent in total in programul desfasurat de Zitec impreuna cu parteneri din intreaga tara. De asemenea, orice companie se poate inscrie impreuna cu angajatii sai in program la adresa www.cei1024.ro pentru a salva vieti, alaturi de cele peste 50 de companii care s-au implicat in acest demers pana acum.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
Ubitech
theda mar
strabag nivel 1
quadratum
siniat
viarom
ness project
CONCEPT STRUCTURE
rigips
CDS
concelex
Acvatot 2019
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
noark
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander