Agenda Constructiilor
Vineri, 25 Septembrie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ENTERSOFT efectueaza noi achizitii si extinde serviciile digitale pentru companii
ENTERSOFT efectueaza noi achizitii si extinde serviciile digitale pentru companii
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 26 Apr 2018 10:02
Entersoft anunta semnarea unui acord prin care va achizitiona Pocketbiz Mobile - divizia Enterprise Mobility a companiei SiEBEN. Tranzactia este de asteptat sa impulsioneze in continuare cresterea cu doua cifre procentuale a veniturilor Entersoft. Pretul agreat pentru tranzactie a fost de 1,39 milioane de euro, platibili in trei transe pe parcursul urmatoarelor 18 luni.
Prin aceasta tranzactie, Entersoft isi intareste in continuare cota de piata pe care o detine pe piata solutiilor mobile dedicate segmentului Enterprise si, in acelasi timp, marcheaza un punct important in parteneriatul strategic dintre cele doua companii. Entersoft extinde cu ajutorul acestui parteneriat portofoliul sau de companii cu branduri importante precum FRIGOGLASS, MARS, MONDELES, NUMIL, PEPSICO, PAPADO POULOU, ION, ELGEKA, CRETA FARM, KRI-KRI, NIKAS, JOTIS, Papastratos, Druckfarben, AVON Cosmetics, dar si cu multe alte companii de dimensiuni mici si medii. In acelasi timp, compania isi intareste prezenta in piete precum Romania, Ungaria, Israel, Arabia Saudita, Bulgaria, Serbia si Rusia. Prin achizitia Pocketbiz, Entersoft intra totodata in piata aplicatiilor pentru sistemul de operare Android care se alatura aplicatiilor existente din portofoliul sau, create in special pentru Apple iOS si Windows 10.
Potrivit acordului, SiEBEN va transfera toate drepturile de proprietate intelectuala ale Pocketbiz Mobile, divizia sa, marcile inregistrate si toate produsele software catre Entersoft, in timp ce SiEBEN paraseste piata aplicatiilor dedicate companiilor medii si mari, pastrand totusi exceptia de a dezvolta, daca vor exista oportunitati, noi aplicatii mobile in cloud pentru companii mici si foarte mici.
«Suntem incantati sa anuntam achizitia Pocketbiz care ne pozitioneaza ca lider in competitiva piata a aplicatiilor mobile dedicate companiilor mari si ne intareste portofoliul de clienti cu branduri puternice atat la nivelul Greciei, cat si in pietele externe. Inca o data, acest lucru demonstreaza cresterea dinamica a Entersoft, ritm care va continua in anii urmatori, facandu-ne prima optiune pentru furnizarea de aplicatii de business ultra-moderne care au capacitatea de a ajuta companiile sa se transforme digital», declara Antonis Kotzamanidis, Managing Director al Entersoft.
In Romania, Entersoft este, in prezent, printre putinii furnizori de pe piata care ofera o solutie complet integrata ERP, CRM, SFA, Retail, WMS, Document Management, foarte potrivita pentru companii in dezvoltare si departamente ale companiilor mari.
 
ALLBIMVideoConfAC-iulElmas 375COVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
rigips
hilti
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere