Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ENTERSOFT GROUP: Crestere de 39% a profitului brut obtinut in anul 2017
ENTERSOFT GROUP: Crestere de 39% a profitului brut obtinut in anul 2017
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 27 Mar 2018 09:58
Entersoft Group a continuat sa creasca si in 2017 cu un procent format din doua cifre. Veniturile grupului s-au ridicat la 11,8 milioane de euro anul trecut, in timp ce profitul brut (EBITDA) a crescut fata de anul anterior cu 39% si s-a ridicat la 1,37 milioane de euro. Veniturile companiei-mama (Entersoft SA) s-au ridicat la 9,01 milioane de euro, cu 12,4% mai mult decat in 2016, in timp ce EBITDA s-a cifrat la 1,14 milioane de euro. Desi cererea de pe piata nu a aratat semne de crestere in anul care a trecut, Entersoft si Retail Link, companie parte din Grup, au avut abilitatea de a atrage un numar mare de clienti in portofoliu si sa isi majoreze astfel cota de piata.
Printre noii clienti din Grecia care au ales solutiile Entersoft in 2017 se numara ATHENS, MOUZAKIS, EKEMS, PHARMAZAK, EUROPA, MANOSPACK, ALPHA PROPERTY, FRESHLINE, MOURIKI, CHANDRIS, OLYMPUS MILK, MEVGAL, ELPEN, SANI RESORT dar si alti peste 200 de companii mici si mijlocii prin intermediul retelei de parteneri. Retail Link, cu solutiile sale de facturare si serviciile de tip Supply Chain Management a castigat printre clientii sai nume precum KRI-KRI, MEVGAL, AVIS, KURTAKIS, PRINTEC, Boehringer Ingelheim, MARS, BARMPA STATHIS, NUMIL precum si alte companii din categoria IMM-urilor.
Vanzarile internationale si in special cele generate de Entersoft Romania au cunoscut o crestere importanta. In ultimii doi ani, grupul a reusit constant sa dubleze ritmul anual de crestere a veniturilor si profitului. Aceste performante sunt asteptate sa continue in 2018 datorita noilor produse lansate precum Entersoft WMS, dar si prin cresterea portofoliului de clienti si extinderea proiectelor existente. Accelerarea investitiilor pe care companiile le vor efectua in sisteme informatice inteligente in urmatoarea perioada, dupa o lunga stagnare, este inca un factor care va influenta cresterea performantelor Entersoft.
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
MAKITA
Acvatot 2019
quadratum
siniat
ness project
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
CDS
leviatan
viarom
strabag nivel 1
noark
EDIT-Structural
rigips
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander