Agenda Constructiilor
Sambata, 26 Septembrie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - VOLVO CE anunta un nivel de un milion de active conectate ale clientilor
VOLVO CE anunta un nivel de un milion de active conectate ale clientilor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 21 Oct 2019 15:24
Ca parte a grupului Volvo, compania Volvo Construction Equipment (Volvo CE) sarbatoreste atingerea numarului de 1 milion de active conectate ale clientilor, lucru care ajuta clientii sa isi sporeasca disponibilitatea, siguranta si productivitatea prin utilizarea de solutii de santier inteligente.
Pentru a marca acest moment important, Volvo CE a predat astazi (joi, 3 octombrie) patru excavatoare - fiecare avand integrat sistemul telematic CareTrack creat de Volvo - companiei de inchirieri GSV Materieludlejning din Kirke Hyllinge, Danemarca.
Aceasta realizare, care implica unul dintre cele mai mari numere de utilaje si vehicule comerciale conectate din intreaga industrie, este doar inceputul. Volvo CE detine 150.000 dintre activele conectate ale grupului.
In cadrul ceremoniei, d-nul Jens Ejsing, Director General al Volvo CE Danemarca, a afirmat: „Apartenenta la ecosistemul digital este de o importanta cruciala pentru succesul clientilor nostri. Ca marca de top, depunem zilnic eforturi pentru a oferi un serviciu de calitate superioara care sa ajute clientii precum GSV Materieludlejning sa isi utilizeze echipamentele Volvo in cel mai eficient mod cu putinta. Suntem mandri sa ne pozitionam ca lideri in domeniu prin furnizarea de solutii conectate de cea mai inalta calitate.
„Pentru noi, conectivitatea inseamna mai mult decat o crestere semnificativa a sigurantei, disponibilitatii si eficientei consumului de combustibil, cu reducerea simultana a costurilor. Conectivitatea constituie, de asemenea, un instrument vital in atingerea obiectivului nostru de a construi o lume mai buna.”
Azi, la momentul predarii lor, utilajele - un excavator EC220EL, doua excavatoare EC250EL si un excavator ECR235EL - sunt echipate cu sistemul inteligent de conectare CareTrack creat de Volvo. Acesta capteaza mii de puncte de date referitoare la utilaje, care sunt apoi monitorizate de la distanta de experti dedicati, in cadrul unui Centru de disponibilitate Volvo. Acesti experti utilizeaza apoi programe software de diagnoza de ultima ora pentru a procesa in timp real cantitati uriase de date, returnand clientului si distribuitorului numai informatiile esentiale.
Datele colectate permit anticiparea uzurii componentelor vitale, planificarea operatiunilor de mentenanta si comandarea din timp a pieselor de schimb, actiuni ce reduc duratele de nefunctionare si sporesc productivitatea. Iar cand combinam acest lucru cu utilajele conectate ale grupului Volvo din toate categoriile - camioane, autobuze si echipamente pentru constructii - putem vedea cu usurinta modul in care este mobilizata eficienta de-a lungul intregului lant valoric.
Dan Vorsholt, Director Executiv al companiei GSV Materieludlejning, a afirmat: „Suntem incantati sa luam parte la aceasta revolutie in conectivitate si sa demonstram ce se poate realiza cu un sistem de gestionare a flotei de prima clasa. Este esential sa putem urmari fiecare aspect al activitatii noastre, iar monitorizarea cu acuratete a productivitatii utilajelor noastre contribuie in mod semnificativ la succesul nostru.”
 
VideoConfAC-iulallbimAUTODESKCOVID-19Elmas 375
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
strabag nivel 1
hilti
ssab ag antrepriza generala
rigips
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AHK 2018
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere