Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ABA: Business Location Austria - oportunitati pentru companiile romanesti
ABA: Business Location Austria - oportunitati pentru companiile romanesti
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 25 Sep 2018 16:01
Ambasada Austriei - Sectia Comerciala, impreuna cu Agentia Nationala pentru Promovarea Investitiilor in Austria (ABA), sustin la data de 25 septembrie a.c., incepand cu ora 16.00, la Sala Beijing a Hotelului Pullman - Bucharest World Trade Center, din Capitala, evenimentul intitulat Business Location Austria - oportunitati pentru companiile romanesti, informeaza un comunicat al Sectiei Comerciale a Ambasadei Austriei la Bucuresti. 
„Evenimentul este destinat tuturor companiilor romanesti interesate de internationalizare si ofera o vedere de ansamblu asupra avantajelor pe care le ofera Austria, respectiv Viena, ca destinatii de afaceri. Participantii au astfel prilejul de a se informa direct de la sursa despre oportunitatile pe care le au, primind sfaturi personalizate direct de la experti in domeniul afacerilor”, a declarat Gerd Bommer, consilierul comercial al Ambasadei Austriei la Bucuresti si director al Advantage Austria - Bucuresti.
Programul evenimentului este conceput astfel incat sa raspunda cerintelor de informare ale tuturor oamenilor de afaceri interesati sa efectueze export pe piata din Austria. Astfel, dupa cuvantul introductiv al consilierului comercial Gerd Bommer, a urmat la microfon Peter Löschl, reprezentant al ABA - Invest in Austria, care a sustinut prelegerea „Business Location Austria - oportunitati pentru antreprenorii romani. In continuare, este programat un comunicat al expertilor - „Provocarea internationalizarii sustinuta de IMM-uri” - prezentat in fata auditoriului de Florin Jianu, presedinte al Consiliului National pentru Intreprinderile Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR). Viena - ca punct central al afacerilor din Austria - reprezinta un alt subiect de interes, adus in atentia participantilor de Nicolai Rodimov, reprezentant al Vienna Business Agency (organizatie care constituie cel de-al doilea partener al evenimentului), prin expunerea sa, intitulata „Business Location Vienna”. Factorii de influenta in procesul de internationalizare a companiilor romanesti „Born Global” constituie un alt subiect, propus auditoriului de Claudiu Vrinceanu, Business Consultant si co-fondator al Start-Up Bridge. Din program nu lipsesc informatiile despre legislatia ce guverneaza mediul de afaceri din republica alpina, integrate in tema „Activ in Austria - Cadrul legal si fiscal”, prezentata de Eva Hegedüs-Brown, partener la biroul de avocatura Schoenherr si Asociatii. Ulterior, Mircea Saiu, Business Developer Manager in cadrul EXE Green Holding, pune in evidenta experienta practica a derularii afacerilor in Austria de catre un agent economic din tara noastra, dupa care evenimentul se finalizeaza, la ora 18.00, cu o sesiune de intrebari si raspunsuri, respectiv o sesiune de networking si un bufet, prilej cu care se pot purta discutii individuale cu expertii mediului austriac de afaceri.
Pe langa implicarea sectiei comerciale a Ambasadei Austriei la Bucuresti, evenimentul este sustinut, ca partener, de ABA - Invest in Austria (Agentia Nationala pentru Promovarea Investitiilor in Austria) ce reprezinta primul contact pentru companiile internationale, care vor sa-si stabileasca afacerea
in Austria. Serviciile ABA - Invest in Austria sunt oferite gratuit investitorilor. Tot in calitate de partener s-a implicat si Vienna Business Agency, care constituie primul contact pentru companiile din Viena, pentru companiile internationale si pentru start-up-uri. Agentia vieneza acorda suport financiar si finantari, suport pentru infiintarea unei afaceri in Austria si pentru gasirea amplasamentului optim pentru birouri sau spatii comerciale, asigurand si o gama larga de sfaturi gratuite si consultanta.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
top 500
quadratum
rigips
Acvatot 2019
noark
Ubitech
top 500
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
top 500
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
FRONTALE
CDS
concelex
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander