Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Construct-Ambient Expo se desfasoara la Bucuresti in intervalul 2-5 aprilie 2020
Construct-Ambient Expo se desfasoara la Bucuresti in intervalul 2-5 aprilie 2020
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 04 Mar 2020 06:26
CONSTRUCT – AMBIENT EXPO este noua platforma care, incepand cu anul 2019, intr-un alt concept, imbina latura antreprenoriala dedicata utilajelor si echipamentelor cu cea ambientala, adresata firmelor de tamplarie, finisaje si decoratiuni interioare, informeaza un comunicat al organizatorilor, Romexpo SA – Bucuresti, care anunta cu acest prilej si ca editia din 2020 a CONSTRUCT – AMBIENT EXPO - targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine - va avea loc in perioada 2 – 5 aprilie 2020, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo – Pavilionul B2 si pe platformele exterioare!
CONSTRUCT-AMBIENT EXPO 2020 se va desfasura in aceeasi perioada cu ROMTHERM – expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, EXPO FLOWERS & GARDEN – expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, MOBILA EXPO – targ de mobila, MODEXPO I – expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii si ANTIQUE MARKET I – targ de obiecte de arta si antichitati.
Anul trecut, evenimentul a beneficiat de un grad de internationalizare de 47% si a reunit firme de top din 18 tari: Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Austria, Romania, Rusia, Slovenia, Spania, Turcia, precum si din China, inclusiv Hong Kong. Acestea au prezentat la centrul expozitional Romexpo - Bucuresti solutii inovatoare pentru domeniul constructiilor si amenajarilor interioare. De asemenea, in pavilionul B2 al centrului expozitional au fost expuse sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie. In plus, vizitatorii au beneficiat de consultanta in ceea ce priveste amenajarea unui spatiu de lucru sau de locuit.
Organizatorii mentioneaza si ca, in cadrul targului, care din 2019 se deruleaza intr-un nou concept. s-au desfasurat si o serie de activitati conexe. Dintre acestea, merita amintita conferinta „Construct Ambient”, unde opt speakeri specializati au prezentat si dezbatut proiectul constructiei rezidentiale. CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2019 s-a desfasurat in aceeasi perioada cu ROMTHERM, EXPO FLOWERS & GARDEN, MOBILA EXPO, ANTIQUE MARKET I, precum si MODEXPO I. Aceste manifestari au reunit peste 16.000 de vizitatori.
***
Din 2019, Romexpo SA redefineste conceptul targurilor de constructii si home & deco, iar in acest sens doua dintre cele mai importante targuri din domeniu, Construct Expo si Ambient Expo au devenit o singura manifestare expozitionala, Construct-Ambient Expo, avand capacitatea de a se potenta reciproc. In consecinta, Construct-Ambient Expo, cel mai important targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, are loc in paralel cu Romtherm, Mobila Expo, Modexpo, Expo Flowers & Garden si Antique Market.
Organizatorii – Romexpo SA Bucuresti - au stabilit deja programul de vizitare pentru Construct-Ambient Expo 2020, cu expozantii si vizitatorii ce se vor reuni in pavilionul B2, de joi, 2 aprilie, pana sambata, 4 aprilie, intre orele 10.00-18.00, iar duminica, 5 aprilie, intre orele 10.00-16.00. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
rigips
quadratum
strabag nivel 1
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
siniat
ERBASU CONSTRUCT
viarom
theda mar
Ubitech
Acvatot 2019
noark
MAKITA
ness project
EDIT-Structural
concelex

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander