Agenda Constructiilor
Vineri, 08 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ConstructFEST: Cel mai mare targ de constructii din Romania, pe 24-28 aprilie
ConstructFEST: Cel mai mare targ de constructii din Romania, pe 24-28 aprilie
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 25 Apr 2023 11:01
ConstructFEST, cel mai mare eveniment dedicat pietei constructiilor din Romania, reuneste in perioada 24-28 Aprilie cele mai reprezentative companii din domeniu, viitori ingineri constructori, potentiali studenti si stakeholderi nationali.
In cadrul evenimentului se vor organiza Targul Companiilor si Targul Educational, care vor contribui la aducerea unor noi perspective in educatie, cat si la diversificarea oportunitatilor de cariera pentru elevi si studenti. Aceste targuri reprezinta o ocazie inedita pentru studentii celor sapte facultati ale Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, cat si pentru cei peste 1000 de elevi din peste 10 judete si 26 de licee care le vor vizita campusul, laboratoarele si universitatea. Vizitand standurile companiilor prezente, acestia sunt incurajati sa participe la un sistem live de recrutare si documentare despre piata muncii. Totodata, tinerii vor avea ocazia sa afle mai multe informatii despre oportunitatile europene si internationale pe care le ofera alianta europeana de universitati din care face parte universitatea, respectiv EU-CONEXUS - https://www.eu-conexus.eu/en/.
Deschiderea oficiala a evenimentului are loc pe 24 aprilie ora 11.00, iar evenimentul se desfasoara pana joi 27 aprilie 2023.
ConstructFEST va facilita si in acest an platforma de discutii ale unor teme de interes pentru invatamantul superior, prin organizarea dezbaterii “Invatamantul Superior Tehnic - Incotro?“, eveniment organizat prin Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera al Universitatii Tehnice de Constructii, cu participarea tuturor universitatilor membre ale Aliantei Romane a Universitatilor Tehnice (ARUT). Conferinta isi propune crearea unui cadru favorabil comunicarii intre invitati si abordarea unor teme, precum - importanta ingineriei in contextul economic actual si viitor, constientizarea situatiei actuale a invatamantului tehnic, nevoile imediate, tendintele spre care ne indreptam, provocari si asteptari.
De asemenea, reprezentantii ARUT vor dezbate noile legi ale educatiei nationale si rolul consortiilor de universitati europene, iar reprezentantii Centrelor de Consiliere si Orientare in Cariera (CCOC) din cadrul universitatilor ARUT vor aborda, in continuarea initiativei incepute anul trecut, seria discutiilor privind reducerea abandonului scolar.
Multumim companiilor participante care au ales sa sprijine a VI-a editie ConstructFEST - Aduro Impex, Allied Engineers, Cross Design, Desa Engineering Construction, Constructii Erbasu, Holcim, Leviatan Design, Ness Proiect Europe, Popp si Asociatii, PORR Romania, PSC Group, Vitalis Consulting, Ceresit, Henkel, Aventus, Emfor, Ghallard, IMSAT, Concelex, Optim Project Management, Strabag, UTI, Viarom, Allbim, Deutsche Bahn, Engie, High Structure Design, Sixense, Topanel, Viacon, ISPCF.
 
Editia anterioara ConstructFest, in cifre
Cea de-a V-a editie ConstructFEST a intrunit peste 1000 de elevi din anii terminali de liceu, mai mult de 30 de companii si asociatii din domeniul tehnic, peste 2500 de studenti si reprezentanti EU-CONEXUS, reprezentanti ai guvernului Romaniei si ai Ambasadei Frantei. Postarile dedicate evenimentului de pe platforma Facebook au numarat peste un milion de vizualizari, avand o medie a ratei de engagement de aproximativ 2500 persoane per postare.
 
hiltiALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
rigips
leviatan
viarom
grundfos
Acvatot 2019
leviatan
strabag nivel 1
noark
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
CDS
Ubitech
BALTIC
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
BA 2023
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu