Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza oportunitatilor si riscurilor specifice pietei de tamplarie pe anul 2017

Analiza oportunitatilor si riscurilor specifice pietei de tamplarie pe anul 2017
Analiza oportunitatilor si riscurilor specifice pietei de tamplarie pe anul 2017
PDF, 4 pag A4
Pret: 27 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 15 mar 2017
Sumar: click aici
Oportunitatile pentru firmele din bransa raman limitate
In pofida cresterii economice anuntate de Institutul National de Statistica (INS) - si evaluata la +4,8% in 2016 -, piata de constructii din Romania a reintrat in recesiune statistica, ceea ce nu reprezinta o veste buna pentru companiile din domeniul tamplariei termoizolante, a caror evolutie este influentata direct de dinamica volumului lucrarilor de constructii, care au regresat, anul trecut, cu -4,8%, ca serie bruta. Cu toate ca starea de recesiune statistica a fost indusa exclusiv de declinul lucrarilor de constructii ingineresti (-11,2%), iar ca elemente de structura, de prabusirea indicelui de volum al lucrarilor de reparatii capitale (-23,5%), in timp ce pe pietele-tinta ale companiilor din sectorul de ferestre au avut loc cresteri (+12,1% la lucrarile pentru imobile rezidentiale si +1,1% in cazul cladirilor nerezidentiale), este clar ca fluctuatiile cererii raman reale pe piata autohtona, iar firmele din bransa trebuie sa se axeze si in continuare pe export. In contextul unei perpetuari a situatiei in care, pe plan intern, cererea de tamplarie ramane inca fluctuanta, este interesant de observat ca, desi limitate, oportunitatile pentru companiile din sectorul de tamplarie termoizolanta sunt, cel putin, tot mai clare. Principala directie este cea a exportului, insa, pentru a avea tot mai mult succes, trebuie urmate anumite cai pentru ca firmele din bransa sa devina competitive, respectiv dezvoltarea activitatii cu ajutorul fondurilor europene si promovarea ofertei prin participarea, ca expozanti, la targurile europene prestigioase, dedicate acestui sector economic.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii cu privire la situatia exportului de tamplarie termoizolanta, a fondurilor europene si oportunitatile generate de participarea la targuri si expozitii, fiind evidentiate si principalele riscuri ce planeaza asupra acestui sector de activitate.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a oportunitatilor si riscurilor specifice bransei de tamplarie va fi disponibila in trimestrul intai din 2018. 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
MAKITA
Acvatot 2019
CDS
theda mar
viarom
strabag nivel 1
rigips
quadratum
concelex
leviatan
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
noark

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander