Agenda Constructiilor
Miercuri, 22 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ConstructFEST, targ european dedicat pietei de constructii pe 15-19 aprilie 2024
ConstructFEST, targ european dedicat pietei de constructii pe 15-19 aprilie 2024
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 15 Apr 2024 13:57
Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti (UTCB) a dat astazi startul editiei 2024 a evenimentului ConstructFEST, cel mai important targ dedicat companiilor din domeniul constructiilor din Romania. Manifestarea va avea loc in perioada 15-19 aprilie 2024, in Bucuresti, fiind organizata in format hibrid. Anumite evenimente vor fi transmise online, dar majoritatea vor fi in format fizic, locatiile urmand a fi anuntate in perioada urmatoare.
"ConstructFest ofera o platforma propice pentru promovare si networking cu studentii universitatii. Veti avea ocazia sa interactionati cu viitorii specialisti din inginerie si sa atrageti elevii de liceu catre meseria de inginer, contribuind astfel la solidificarea interesului lor pentru domeniul constructiilor", potrivit UTCB.
ConstructFest este organizat in colaborare cu Universitatea Europeana pentru Dezvoltarea Sustenabila a Zonelor Urbane de Coasta EU-CONEXUS, conferindu-i un prestigiu aparte si plasandu-l in sfera evenimentelor de talie europeana.
 
 
In cadrul ConstructFEST vor fi organizate ateliere de lucru, prezentari si mese rotunde cu diverse teme de interes din domeniul constructiilor, precum digitalizarea, Bucuresti SmartCity sau tehnologii si legislatie in domeniul ingineriei instalatiilor. De asemenea, vor avea loc tururi ghidate in campusul universitatii si laboratoarele acesteia, precum si sesiuni de prezentare a diferitelor tehnologii si echipamente utilizate in constructii.
Companiile care participa la eveniment sunt: Aduro Impex, Allied Engineers, Constructii Erbasu, Concept Structure, Edit Structural, Holcim, Leviatan Design, MIT Clima, NESS Project, Popp & Asociatii, Profesional Consulting Engineers, Tecnic Consulting Engineering, CON-A, Concelex, DADA Proiect, Ghallard Sys, Henkel, ECOAPA Design, STRABAG, PORR, Quadratum Architecture, Viarom, ALLBim, Engie, Hidroelectrica, Rotary, ROMCIM, Saidel Engineering, Societatea Romana de Geotehnica si Fundatii, SW Umwelttechnik Romania, Urban-INCERC, eDevize, Pipesupport Consult si RAWLPLUG.
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
strabag nivel 1
siniat
Ubitech
theda mar
quadratum
CDS
EDIT-Structural
noark
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
leviatan
ness project
CONCEPT STRUCTURE
concelex
viarom
rigips
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander