Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Editia viitoare a expozitiei BIFE-SIM are loc intre 17 si 20 septembrie 2020
Editia viitoare a expozitiei BIFE-SIM are loc intre 17 si 20 septembrie 2020
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 24 Sep 2019 08:15
Dupa succesul consemnat in 2019, Romexpo, impreuna cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camera de Comert si Industrie din Romania, va organiza in perioada 17-20 septembrie 2020 cea de-a XXIX-a editie a BIFE-SIM – targ international de mobila, echipamente si accesorii, informeaza un comunicat al Romexpo SA, in cadrul caruia sunt prezentate cele mai relevante aspecte de la BIFE-SIM 2019.
Anul acesta, editia a XXVIII-a a BIFE-SIM s-a desfasurat intre 12 si 15 septembrie 2019 la Romexpo, unde au expus peste 230 de companii romanesti si internationale care au intampinat vizitatorii cu oferte pentru toate bugetele, pornind de la mobilier de lux unicat si hand-made, pana la produse de linie, cu un design adaptat cerintelor publicului larg. Nu a lipsit nici intreaga oferta de echipamente si utilaje pentru industria lemnului destinata eficientizarii fluxului de productie si implementarii de noi tehnologii.
BIFE-SIM a reprezentat locul de intalnire nu numai al companiilor romanesti, ci si al multor companii importante din Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Polonia, Spania si Turcia, care au contribuit la crearea unei imagini de ansamblu asupra industriei mondiale de mobila in randul vizitatorilor specialisti si non-specialisti.
La targ au avut loc si numeroase evenimente conexe, unele de traditie, precum Conferinta de Design, cu o tematica extrem de ofertanta anul acesta sau propuneri noi, precum Apartamentul #better, un proiect in care Romexpo a prezentat pentru prima data la o manifestare de profil din Romania modul in care un apartament se poate organiza corect din punct de vedere al suprafetei si dispunerii mobilierului.
Concursul National de Design de Mobilier, etapa PROTOTIP, organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, in parteneriat cu Romexpo, Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” Bucuresti – Facultatea de Arhitectura de Interior, Universitatea „Transilvania” Brasov – Facultatea de Ingineria Lemnului si Ordinul Arhitectilor din Romania (OAR) – Filiala Bucuresti, si-a desemnat castigatorii in a doua zi a targului. Premiul I a fost acordat unei creatii inspirate de Coloana Infinitului, realizata de sculptorul Constantin Brancusi.
Vizitatorii cei mai norocosi au castigat premii constand in obiecte de mobilier si de amenajare interioara oferite de firmele expozante in cadrul Tombolei Vizitatorului.
Organizatorii ii asteapta pe toti cei interesati la editia viitoare a BIFE-SIM, pentru a fi la curent cu tendintele si surprizele anului 2020 in materie de mobilier si design interior! Pentru a vizualiza toate noutatile de la BIFE SIM 2020, click aici!
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
quadratum
siniat
konsent
noark
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
MAKITA
CDS
ERBASU CONSTRUCT
rigips
ness project
Ubitech
leviatan
strabag nivel 1
viarom
concelex
EDIT-Structural
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander