Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - IEAS implineste 15 ani de existenta si se deruleaza intre 16 si 19 septembrie 2019
IEAS implineste 15 ani de existenta si se deruleaza intre 16 si 19 septembrie 2019
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 22 Aug 2019 06:50
Cel mai important eveniment din Romania, dedicat industriei de echipamente electrice si automatizari, International Electric & Automation Show (IEAS) 2019, implineste anul acesta 15 ani, informeaza un comunicat al organizatorilor.
Astfel, cea de a XV-a editie a Expozitiei Internationale de Echipamente Electrice si Automatizari va avea loc, ca in fiecare an, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, in perioada 16-19 septembrie 2019 si va reuni operatori importanti ai pietei de profil atat din Romania, cat si din alte state europene, din tari precum Polonia, Austria, Germania, Ungaria, Bulgaria sau Olanda.
In cadrul IEAS 2019, dupa cum mai arata organizatorii (DK Expo), vor fi prezentate cele mai noi produse si tehnologii din domeniul echipamentelor electrice, automatizarilor, aplicatiilor pentru Smart City, IoT sau solutii software.
Pe langa expozitie, vizitatorii vor avea parte de experiente interesante si utile, prin participarea la o serie de conferinte si workshop-uri tematice sustinute de companii sau diferite asociatii profesionale. Va continua concursul „Premiile Studentesti pentru Inovare Tehnica”, aflat deja la cea de-a treia editie.
Organizatorii sunt convinsi ca, mai ales la aceasta editie aniversara, vor reusi sa contureze un eveniment de referinta pentru industrie, iar IEAS va ramane un reper pentru piata de profil din Romania.
Cei interesati, fie expozanti, fie vizitatori, sunt invitati sa ia parte la editia aniversara de 15 ani a International Electric & Automation Show, unde vor afla cele mai importante noutati din domeniu.
***
Ca eveniment de business integrat, IEAS inseamna, mai ales, o platforma cu informatii in exclusivitate din industria automatizarilor, echipamentelor electrice si a energiei, cu programe de networking si „new business”, workshop-uri si lansari de produse, dar si o serie de conferinte cu participarea mediului academic, a zonei de business si a sectorului guvernamental. Pentru detalii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
ERBASU CONSTRUCT
viarom
Acvatot 2019
siniat
MAKITA
theda mar
CDS
BogArt
konsent
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
quadratum
rigips
noark
Ubitech
leviatan
EDIT-Structural
concelex

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander