Agenda Constructiilor
Marti, 30 Mai 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Innoconstruct: Noutatile si tendintele pietei de constructii, intr-un nou eveniment TEC
Innoconstruct: Noutatile si tendintele pietei de constructii, intr-un nou eveniment TEC
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 09 Mai 2022 13:21
Preturile din domeniul constructiilor vor continua sa creasca in urmatoarele luni, estimeaza managerii din sector, conform datelor Institutului National de Statistica (INS). In acelasi timp, industria trece printr-un amplu proces de digitalizare atat ca raspuns la contextul actual, cat si pentru a aduce pe piata cele mai performante tehnologii si cele mai inovatoare solutii.
In acest context, la finalul acestei saptamani va avea loc cea de-a doua editie a Conferintei Internationale INNOCONSTRUCT, Drumul catre transformarea digitala, respectiv in perioada 12-13 mai, la Hotel Pullman, din Bucuresti. Conferinta, organizata de clusterul Technology Enabled Construction, va acoperi, in cele doua zile ale manifestarii, cele mai importante inovatii din domeniu, tehnologiile esentiale lansate in ultimul timp si cele mai eficiente optiuni de modernizare a companiilor.
Potrivit organizatorilor, prima zi a evenimentului va cuprinde, intr-o sesiune plenara, atat studii de caz, cat si aspecte mai generale in ceea ce priveste digitalizarea si inovarea domeniului constructiilor. Invitati precum, Ministrul Dezvoltarii, Attila-Zoltán Cseke, Secretarul de Stat al Ministerului Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Iulian Popescu, dar si multi alti experti din industria constructiilor si domenii conexe.
A doua zi a conferintei va avea ca tema centrala aprofundarea subiectelor atinse in prima zi, sub forma organizarii mai multor dezbateri de tip masa rotunda. De asemenea, componenta expozitionala a conferintei va oferi participantilor sansa de a prezenta realizarile in domeniu, precum si noile tehnologii si solutii pe care le-au dezvoltat, dar va fi si o sansa pentru a explora si intelege mai bine diferitele optiuni de modernizare a propriilor companii. Subiecte precum viitorul cladirilor nZEB in Romania, finantarea transformarii digitale si abordarea transformarii digitale a unei firme de executie vor fi dezbatute.
Pentru programul evenimentului si alte informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
vailantALLBIMVideoConfAC-iulhiltiman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
MAKITA
Ubitech
viarom
BALTIC
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
strabag nivel 1
CDS
leviatan
rigips
grundfos

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023