Agenda Constructiilor
Sambata, 21 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - PFEIFER: Seminar despre sistemele de prindere in zone seismice, la Sibiu
PFEIFER: Seminar despre sistemele de prindere in zone seismice, la Sibiu
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 26 Iul 2018 07:45
La data de 11 septembrie a.c., Hotel Continental Forum, din Sibiu, devine gazda participantilor la seminarul tehnic Pfeifer despre sisteme de prindere in zone seismice, organizat de compania Jordahl & Pfeifer Tehnica de Ancorare. Seminarul, ce se va derula intre orele 8:30 si 17:30, are ca scop promovarea unor principii de baza pentru o proiectare mai corecta si mai sigura.
„Proiectarea detaliata si lipsita de erori constituie elemente de baza in realizarea imbinarilor la cladirile din beton armat monolit sau prefabricat. Cu toate acestea, zonele de  transmitere a eforturilor intre elementele structurale sunt deseori neglijate, fara sa se faca o analiza atenta asupra eficientei si sigurantei solutiilor alese. Pfeifer Seil-und Hebetechnik GmbH organizeaza de zece ani cursuri de pregatire si seminarii, iar anul acesta are placerea sa-i invite pe toti cei interesati la cel de-al treilea seminar organizat in Romania, ce va avea loc la Sibiu. Specialistii vor avea astfel ocazia sa afle noutati si reguli de buna practica in proiectarea elementelor din beton armat, dar si informatii relevante din domeniul tehnologiilor de armare si ancorare. La seminar, vor fi prezentate participantilor (in limbile engleza si romana) noile sisteme Pfeifer pentru zone cu risc seismic ridicat, aprobari si modele de calcul, precum si serviciile de asistenta pe care le putem pune la dispozitia utilizatorilor. Seminarul este si o ocazie buna de a face schimb de experienta cu alti ingineri si de a crea noi contacte cu experti din birourile de proiectare, firmele de consultanta si unitatile de productie a prefabricatelor”, a declarat ing. Szabo Levente, director general al Jordahl & Pfeifer Tehnica de Ancorare - Sibiu.
Ca invitati speciali, la seminar participa prof. dr. ing. Viorel Popa, decanul Facultatii de Constructii Civile, Industriale si Agricole a Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti (UTCB) si dr. ing. Mihai Pavel, vicepresedintele Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS).
Inscrierile la seminar (in cadrul caruia participarea este gratuita) se pot face pana la data de 5 septembrie 2018, dar numarul specialistilor ce pot face parte din auditoriu este limitat la 40 de persoane. Pentru a descarca invitatia ce permite inscrierea la eveniment, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADghid_proiectareLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere