Agenda Constructiilor
Joi, 09 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - REHAU WS Romania este partener oficial al Bienalei de Arhitectura Transilvania
REHAU WS Romania este partener oficial al Bienalei de Arhitectura Transilvania
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 15 Oct 2021 10:42
REHAU Window Solutions Romania este partener oficial al Bienalei de Arhitectura Transilvania (BATRA) 2021.
Tema editiei 2021, „(.com)unitate”, a inspirat REHAU Window Solutions Romania sa se alature initiativei. REHAU a acordat intotdeauna o atentie deosebita comunitatilor in care activeaza si a inteles cat de importanta este bunastarea acestora. Solutiile pentru usi si ferestre oferite de REHAU Window Solutions Romania sunt menite sa asigure confort si siguranta tuturor celor care interactioneaza cu ele, de la profesionisti pana la utilizatori finali, fiind adaptate si remodelate continuu in acord cu cele mai recente cerinte de pe piata constructiilor.
„Suntem bucurosi sa fim partenerii oficiali ai unui eveniment atat de special din domeniul in care activam. De-a lungul celor peste 70 de ani de existenta la nivel mondial, REHAU a cautat si a gasit solutiile ideale pentru a se adapta oricarui context, iar solutiile puse la dispozitie de companie au raspuns intotdeauna nevoilor si cerintelor actuale, gratie capacitatii noastre de inovare pentru confort si siguranta. Suntem intotdeauna alaturi de partenerii nostri, profesionistii din piata, carora suntem gata sa le acordam sprijinul nostru, pentru a avea impreuna rezultate benefice atat noua, cat comunitatii”, a declarat Paul Chipriean, Head of REHAU Window Solutions Romania.
A cincea editie a BATRA se desfasoara in perioada 15 -30 octombrie, simultan in Cluj-Napoca, Oradea, Satu-Mare, Baia Mare si Alba Iulia, iar manifestarile se incheie odata cu decernarea premiilor BATRA.
„Am ajuns la a cincea editie de BATRA si, ca la fiecare editie de pana acum, ne dorim sa fie un eveniment cu valoare educativa prin care sa prezentam activitatea membrilor filialelor Ordinului Arhitectilor din Romania participante, dar si sa monitorizam si sa definim viziunea si directia arhitecturii recente. Fiecare editie are un concept bine definit, structurat ca un program cultural si educativ, cu vernisaje, expozitii, conferinte, ateliere, prezentari interactive, mese rotunde, tururi ghidate si gale”, a declarat Daniela Maier, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania - Filiala Transilvania.
Reprezentantii REHAU Window Solutions Romania vor avea ocazia sa acorde si un premiu la evenimentul de final al BATRA 2021, pentru castigatorul uneia dintre cele 17 sectiuni din acest an.
O parte dintre manifestarile din cadrul BATRA 2021 vor fi transmise si online, pe pagina de Facebook a Bienalei de Arhitectura Transilvania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMMESENBURGVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Ubitech
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
rigips
leviatan
hilti
FRONTALE
Acvatot 2019
CELCO 2020
leviatan
CDS
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023