Agenda Constructiilor
Joi, 01 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ROFMEX: Romanian Facility Management Experience Days, 19-20 noiembrie 2019
ROFMEX: Romanian Facility Management Experience Days, 19-20 noiembrie 2019
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 06 Nov 2019 08:30
Asociatia Romana de Workplace si Facility Management (ROFMA) anunta lansarea celei de-a treia editii a ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days, eveniment ce are loc in perioada 19-20 noiembrie 2019, la Ramada Bucharest Parc – Bucuresti, informeaza un comunicat al asociatiei.
Conceput si organizat de ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management ca un eveniment B2B anual, ROFMEX este, la nivelul regiunii central si est-europene, unul dintre cele mai cunoscute evenimente dedicate domeniilor workplace, property si facility management – domenii ce integreaza toate activitatile de administrare, operare si mentenanta a mediului construit.
Timp de doua zile pline de evenimente profesionale, concepute sub sloganul People, Performance, Professionalism, participantii vor putea interactiona in cadrul expozitiei specializate, a conferintei internationale, a seriei de cursuri si workshopuri si – nu in ultimul rand – a galei premiilor ROFMA pentru industria de Workplace si Facility Management din Romania.
ROFMA celebreaza succesul celor mai valoroase organizatii si celor mai buni profesionisti din industrie
Incepand cu acest an, ROFMEX devine gazda galei premiilor ROFMA. Castigatorii acestor premii vor fi organizatiile si persoanele care se identifica in cea mai mare masura cu viziunea si obiectivele ROFMA de dezvoltare si profesionalizare a domeniului de Workplace si Facility Management, pornind de la educatia continua, servicii de calitate, sustenabilitate si etica in afaceri.
„Premiile acordate au menirea de a crea si o baza nationala de best practices, ce poate fi accesata de catre beneficiari: proprietari de cladiri, dezvoltatori, corporatii, factori de decizie din administratia publica sau alte organizatii interesate”, a declarat Cristian Vasiliu, director general al ROFMA.
In acelasi sens, competentele in workplace, property si facility management pot fi dezvoltate prin programul ROFMA de educare continua si certificare.
Prin conferinta internationala si cursurile ROFMA, ROFMEX 2019 pune la dispozitie un mediu prielnic de networking si diseminare de know-how. Participantii la aceste evenimente vor primi certificate valabile in cadrul programului educational de invatare continua, derulat de ROFMA.
La data de 19 noiembrie a.c., Conferinta Internationala de Workplace, Property si Facility Management va aduce in discutie urmatoarele teme:
* Starea FM - de la schimbul de generatii la sansele oferite de PropTech;
* FM-ul operational inteligent - cum sa imbini armonios tehnologiile si managementul oamenilor pentru a obtine servicii de calitate;
* Workplace & Facility Management Strategic - necesitate si oportunitate pentru corporate facility manageri si corporate real-estate manageri.
La finalul conferintei, panelul de dezbatere intre proprietari si dezvoltatori, property manageri si facility manageri va incerca sa aduca raspunsuri la intrebarea: Vedem aceleasi oportunitati si amenintari pe piata locala de workplace si facility management?
La data de 20 noiembrie, ROFMEX 2019 gazduieste o suita de cursuri certificate ROFMA:
* Initiere in facility management;
* Facility management pentru spatii industriale;
* Calitatea aerului in cladiri.
La ROFMEX 2019, se intruneste cea mai mare comunitate romaneasca de specialisti in domeniile workplace, property si facility management, fiind prezenti la eveniment: facility manageri (corporate, industrial, service providers); reprezentanti ai structurilor administrative, de achizitii si logistica; property manageri; dezvoltatori si proprietari de cladiri; producatori, importatori si distribuitori de echipamente, produse, tehnologii si solutii; furnizori de servicii; companii care gestioneaza mari portofolii de cladiri; organizatii interesate in externalizarea si/sau internalizarea serviciilor; societati comerciale interesate de recrutarea si formarea specialistilor; consultanti; cadre didactice universitare; arhitecti; ingineri; tehnicieni; coordonatori de echipe; traineri autorizati; specialisti in resurse umane; reprezentanti ai autoritatilor publice, precum si ai organizatiilor neguvernamentale; studenti si, nu in ultimul rand, mass-media specializata.
Tematica ROFMEX 2019 acopera toata gama de servicii si de solutii necesare asigurarii unui business performant, precum sisteme de acces, securitate, instalatii utilitare si climatizare, solutii IT&C si automatizari, servicii de curatenie, gestiunea deseurilor si a daunatorilor, amenajare peisagera, reciclare, conversia imobilelor existente in cladiri verzi, receptie si catering, fleet management, workplace management, asset & property management etc.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMvailanthiltiVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
Ubitech
theda mar
leviatan
viarom
Acvatot 2019
BALTIC
CDS
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
rigips
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023