Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - SRGF: Conferinta Nationala pentru Geotehnica si Fundatii are loc in 2 si 3 iunie
SRGF: Conferinta Nationala pentru Geotehnica si Fundatii are loc in 2 si 3 iunie
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 01 Iun 2021 06:29
Cea de-a XIV-a editie a Conferintei Nationale pentru Geotehnica si Fundatii se va desfasura in mediul online, in perioada 2-3 iunie 2021. Evenimentul este organizat de Societatea Romana de Geotehnica si Fundatii (SRGF) si va avea ca tema principala racordarea ingineriei geotehnice din Romania la tendintele europene.
Potrivit organizatorilor, keynote speakers vor fi dr. Andrew Bond, din partea comitetului tehnic european (CEN TC 250/ SC7 Eurocode 7) si prof. Dietmar Adam, Directorul Institutului de Geotehnica si al Unitatii de Cercetare in Ingineria Geotehnica a Universitatii Tehnice din Viena.
"Conferinta Nationala de Geotehnica si Fundatii reprezinta cel mai important forum de discutie pentru membrii comunitatii de Inginerie Geotehnica din Romania, dar si locul unde se creioneaza tendintele si preocuparile urmatorilor 4 ani. Dezbaterea referitoare la noua revizie a Eurocodurilor va reprezenta un punct important al conferintei, care traseaza elementele normative si de standardizare in proiectarea geotehnica pentru viitor", noteaza intr-o informare prof. Loretta Batali, presedintele Filialei Bucuresti a SRGF si presedintele Comitetului de organizare a evenimentului.
Conferinta se va derula in patru sesiuni, fiecare dintre acestea urmand a include cate un raport general (cu cele mai recente noutati din tematica respectiva), prezentari ale articolelor si de discutii pe marginea acestora.
Nu in ultimul rand, potrivit organizatorilor, workshop-urile propuse in cele doua zile de conferinta vor aduce in discutie teme actuale, precum: legatura dintre mediul economic si cel academic, problemele legate de modelarea numerica in Ingineria Geotehnica etc.
Pentru informatii suplimentare, programul evenimentului si inscrieri, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BogArt
CDS
Ubitech
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
siniat
ness project
concelex
MAKITA
leviatan
theda mar
rigips
noark
EDIT-Structural
konsent
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander