Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - KINGSPAN a vandut panouri termoizolante de 11 milioane euro, in primele noua luni
KINGSPAN a vandut panouri termoizolante de 11 milioane euro, in primele noua luni
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 14 Dec 2021 06:37
Producatorul de panouri termoizolante Kingspan Romania a inregistrat o cifra de afaceri de11 milioane de euro in primele noua luni ale acestui an. Pentru intregul an in curs, Nicu Mocanu, Country Manager al companiei, estimeaza ca va fi depasit nivelul de 15 milioane de euro realizat in 2020.
"Anul 2021 a fost unul bun, in pofida situatiei sanitare si economice din Romania. Au fost si sunt, in continuare, foarte multe proiecte, iar structura cererilor pentru produsele pe care noi le livram a ramas aceeasi: panouri cu Quadcore, cu IPN si panouri cu vata minerala atat pentru pereti, cat si de acoperis, la care se adauga usi si foarte multe accesorii. La fel ca toate companiile, si noi am fost afectati de pandemia de Covid-19, dar am reusit sa trecem cu bine peste aceasta situatie si sa crestem, in continuare, businessul. Dupa primele 9 luni suntem la o cifra de afaceri de 11 milioane de euro si estimam ca in 2021 vom depasi cifra de afaceri de 15 milioane de euro realizata in 2020", a declarat Nicu Mocanu.
Potrivit managerului, 2022 va fi un an cu foarte multe provocari, generate mai ales de scumpirile din ultimele 12 luni, dar si de numarul mare de proiecte ce vor fi lansate. "Urmarim cu atentie situatia preturilor la materiile prime si la energie, dar, de asemenea, consideram ca va fi un an in care din nou vor fi multe proiecte si dezvoltarea va continua in mod ascendent. Cresterile de pret sunt la nivel mondial si pornesc de la producatorii de materii prime. Din pacate, noi nu putem sa influentam aceste preturi, dar incercam sa gasim solutii pentru clientii nostri. In ansamblu, privim cu optimism catre 2022", a mai spus reprezentantul Kingspan Romania.
Kingspan se dezvolta permanent si se adapteaza noilor situatii de pe piata, inoveaza si lanseaza produse noi. Totodata, prin grupul irlandez din care face parte, compania se implica in protectia planetei. In prezent, Kingspan deruleaza un parteneriat cu H2 Green Steel, pentru a produce otel ecologic pe baza de hidrogen, si are in implementare strategia "Planet Passionate", un program de reducere a carbonului la zero care deja este aplicat si in Romania.
***
Kingspan Romania este parte a grupului irlandez Kingspan, lider global pe piata de sisteme izolatoare de inalta performanta. Grupul detine peste 130 de unitati de productie in 60 de tari din intreaga lume si a realizat vanzari anuale de 4,6 miliarde euro in 2020. Activitatea grupului este puternic orientata catre realizarea de constructii durabile si cu eficienta energetica sporita si in ultimul an a dus o politica centrata pe achizitii, in 2020 integrand in structura divizia Steel de la grupul TeraPlast, ce include companiile TeraSteel SA, TeraSteel DOO Serbia si Wetterbest SA.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
Acvatot 2019
Ubitech
konsent
rigips
CDS
noark
ness project
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
siniat
leviatan
strabag nivel 1
viarom
quadratum
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
concelex

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander