Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - LIBERTY investeste 6,3 milioane euro intr-o linie de acoperire a produselor tubulare
LIBERTY investeste 6,3 milioane euro intr-o linie de acoperire a produselor tubulare
Hale & Structuri metalice Publicat de AG&F 08 Sep 2021 09:59
Liberty anunta astazi ca investeste 31 de milioane de lei (6,3 milioane de euro) intr-o linie ultramoderna ce va fi utilizata in acoperirea tevilor produse la unitatea specializata Liberty Tubular Products Galati.
Primele dintre cele 80 de camioane cu parti componente ale liniei de acoperire au ajuns deja din Olanda, iar in luna septembrie se va finaliza aducerea echipamentului. Lucrarile de instalare a noii linii sunt preconizate sa aiba loc in anul 2022. Proiectul include si infiintarea unui laborator de testare.
Linia de acoperire va presupune un grad ridicat de automatizare, fiind operata de o echipa de 25 de angajati si va fi prietenoasa cu mediul inconjurator. Capacitatea anuala a liniei va fi de circa 110.000 de tone sau aproape 500.000 de metri de teava si va asigura spalarea, uscarea, sablarea, inspectarea si acoperirea in straturi succesive de rasina epoxidica, polietilena si polipropilena, precum si - la cerere - spuma de polipropilena. Pe langa aceste acoperiri pe suprafata exterioara a tevilor, Linia de Acoperire poate realiza o aplicare si la interior, cu rasina epoxidica. Tratate in acest fel, tevile pot fi folosite la magistrale de transport pentru petrol, gaze naturale, apa sau alte fluide.
Aida Nechifor, directorul general al Liberty Galati a spus: „Piata cere din ce in ce mai multe tevi acoperite, folosite la transportul fluidelor energetice. Cu aceasta noua Linie de Acoperire, Liberty Tubular Products Galati va fi singurul producator din aceasta zona cu capacitatea de a realiza acest tip de produse tubulare de inalta calitate. Dar marele avantaj comercial este ca la Galati se va produce atat materia prima pentru fabricarea acestor tevi, cat si procesarea acestora in stadiul final pentru clientii de pe teritoriul Romaniei, din Balcani si din alte zone din Europa”.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
gamma_2021jungheinrichAUTODESKALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CELCO 2020
cv water 2021
hidroplasto
rigips
hilti
leviatan
Ubitech
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AHK 2018
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
bienala
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere