Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
PAGINA PERSONALIZATA


DURAZIV

DURAZIV

Adresa: Şos. Olteniţei nr.202 B, Popesti Leordeni, Judet Ilfov
Telefon: 021-361.53.47
Fax: 021/361.53.48
E-mail: office@duraziv.ro
Web site: www.duraziv.ro
Domenii: Materiale pentru constructii | Lacuri si vopsele | Materiale pentru izolatii | Adezivi si mortare uscate
Descriere activitate
Producator de adezivi, vopsele si tencuieli decorative, profile metalice, sisteme de hidro - termoizolatii.
 
Prezentare companie/institutie
DURAZIV livreaza produse pe cele mai mari santiere private din tara
 
 
 
 
 
Manuela Martin
Functia/Firma: director de marketing, Duraziv;
Experienta profesionala: 13 ani pe piata de retail de tip DIY (Praktiker, Hornbach, Leroy Merlin, Bricostore), cate un an la Fabryo si Policolor si 3 ani la Duraziv.
 
Afacerile producatorului de materiale de constructii Duraziv s-au inscris pe un trend crescator in primele sase luni din 2015, fata de aceeasi perioada a anului trecut, obiectivul financiar al companiei fiind reprezentat de stabilizarea veniturilor la nivelul de circa 18 milioane de euro realizat in 2014. Duraziv activeaza pe piata materialelor de constructii inca din anul 2003, cand a fost infiintata sub denumirea initiala de Bau Profil, de catre antreprenorii Daniel si Irina Guzu. Societatea produce adezivi, profile metalice, vopsele, materiale pentru finisari interioare si exterioare, sisteme complete de termoizolare si hidroizolare, prin intermediul unei fabrici situate in Popesti-Leordeni.
 
- Care sunt cele mai importante proiecte pentru care livrati materiale?
- Comparativ cu anul trecut, cererea pentru produsele Duraziv este in crestere, fiind in mare parte datorata majorarii numarului de constructii noi, avand in vedere faptul ca ultimele luni au insemnat un trend ascendent si pentru piata imobiliara. Livram produse pe foarte multe dintre santierele din Bucuresti, unde in prezent colaboram la West Park Residence Bragadiru si la cel mai mare complex rezidential - Metalurgiei Park. Ne-am extins, de asemenea, in alte zone, livrand materiale pe santierele proiectelor Militari Residence, Mega Mall, ansamblul Avangarde - comuna Rosu, Spitalul Colentina etc. In tara, atat direct, cat si prin intermediul partenerilor nostri, am participat la finalizarea unor proiecte precum Coresi Mall din Brasov, reabilitarea Centrului Istoric din Craiova, cartierul rezidential Avantgarden Brasov, Spitalul Medlife Timisoara, ansamblul rezidential Zorilor din Iasi etc.
- Ce obiective aveti pentru anul in curs?
- De la inceputul anului, am lansat solutii noi, pe care le-am sustinut cu promotii atractive si vom continua sa ne dezvoltam portofoliul de produse, acesta fiind unul din obiectivele principale din 2015. Avem planificate lansari de produse pana in luna octombrie. Un alt obiectiv pentru anul acesta este reprezentat de intensificarea prezentei pe piata din Republica Moldova si, in acest sens, ne mandrim deja cu primul showroom din Chisinau.
- Ce actiuni intreprindeti pentru dezvoltarea segmentului de produse eficiente energetic?
- O vopsea de exterior sau o tencuiala decorativa cu un indice de reflexie a luminii (Y) cu o valoare peste medie (mai mult de 35%) inseamna, pe termen lung, economisire. Intr-o zi caniculara, culorile cu un astfel de indice absorb caldura, iar polistirenul din termosistem ajunge si la 70˚C. De aceea, ne-am propus sa educam piata cu sprijinul arhitectilor, prin crearea unor selectii de culori pentru fatade, care sa protejeze atat termosistemul si sa diminueze consumul de energie cu aerul conditionat. Cartela "Jubileu", lansata recent, desi are ca prim atu folosirea in exclusivitate a pigmentilor anorganici, ceea ce confera rezistenta culorilor de pana la 30 de ani, are si avantajul ca toate culorile au un factor Y de maximum 30%.
DURAZIV delivers products on the largest private sites in Romania
The turnover of Duraziv - a major local manufacturer of construction materials - have entered an upward trend in the first six months of 2015 compared to the same period last year. The company's financial objective is to stabilize the revenues at a level of about 18 million euro, achieved in 2014. The enterprise is active in the field since 2003, when it was founded under the initial name of Bau Profil, by Romanian entrepreneurs Daniel and Irina Guzu. In a factory located in Popesti-Leordeni, the company manufactures adhesives, metal profiles, paints, interior and exterior finishing materials, thermal and waterproofing complete systems.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Iulie/August 2015)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
ERBASU CONSTRUCT
ness project
Acvatot 2019
konsent
leviatan
concelex
siniat
strabag nivel 1
viarom
CDS
EDIT-Structural
rigips
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
Arduro
Ubitech
SSAB
SIGM
MAKITA
quadratum
theda mar

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander