Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
PAGINA PERSONALIZATA


SALIGNY TECH

SALIGNY TECH

Adresa: Str. Ciurului nr. 26, Bucuresti, S4
Telefon: 021/683.15.83
Fax: 021/683.15.83
Mobil: 0735-787.813
E-mail: clienti@cofraje-schele.ro
Web site: www.cofraje-schele.ro
Domenii: Sisteme de cofraje
Descriere activitate
Comercializare si inchiriere: schele, cofraje, placaj tego, popi, trepiede, capete popi, cofraj complet.
Prezentare companie/institutie
SALIGNY TECH s-a implicat in programul de reabilitare termica
In calitate de furnizor de echipamente pentru sectorul de constructii - in special schele si sisteme de cofrare - societatea Saligny Tech (din Bucuresti) efectueaza, in prezent, livrari in cadrul unor imobile rezidentiale incluse in programul national de reabilitare termica din diferite sectoare ale Capitalei si din provincie, precum si pentru o serie de constructii civile, renovari ale fatadelor unor imobile etc. De asemenea, compania este implicata in mai multe proiecte aflate in etapa de montaj a cofrajelor de la nivelul structurii de rezistenta.
 
Enona Cristea (32 de ani)
Functia/Firma: director general, Saligny Tech;
Experienta profesionala: 8 ani in domeniul comercializarii echipamentelor pentru constructii.
 
- Cum a evoluat activitatea firmei in ultima perioada?
- Pentru societatea noastra, anul 2011 a debutat intr-un cadru economic anevoios pe plan autohton - in comparatie cu mediul extern de afaceri -, insa, din cel de-al doilea semestru al intervalului de referinta, s-a resimtit o imbunatatire considerabila a activitatii. Dinamica optima a afacerilor s-a mentinut intr-un ritm constant pana in prezent, pentru intervalul urmator fiind estimat un rulaj sustinut, fara oscilatii semnificative. Cu toate acestea, faptul ca sectorul autohton de constructii a dispus de fonduri/resurse insuficiente sau limitate a afectat toti operatorii din domeniu, precum si pe cei din alte segmente ale economiei. In ceea ce ne priveste, incasarile din anul 2011 au inregistrat o scadere de circa 70% fata de intervalul 2007-2008, cand am consemnat un nivel maxim al afacerilor. In contextul economic actual, pe plan intern si extern pentru anul in curs preconizam o stabilizare a cifrei de afaceri, care se poate inscrie si pe un trend ascendent.
- Ce directii prevede strategia de afaceri pe termen scurt?
- In conditiile de piata actuale, avem in vedere valorificarea patrimoniului companiei si mentinerea constanta si a cotei de piata pe care o detinem in domeniul propriu de activitate, pana la aparitia unor oportunitati sau conjuncturi favorabile dezvoltarii activitatii. In prezent, societatea noastra asigura servicii de inchiriere si vanzare pentru schele si cofraje, adresandu-ne cu oferte personalizate unui portofoliu divers de clienti - antreprenori generali sau subantreprenori specializati - in functie de conditiile contractuale si termenele de executie din cadrul acestora in raport cu beneficiarii publici sau privati. Astfel, ne orientam catre o proportie optima intre calitate si pret, sesizand, tot mai mult, o oarecare maturizare a pietei, in sensul unor servicii si echipamente de calitate, in detrimetul criteriul fixat de pret.
- Conturati imaginea pietei de profil, in conditiile economice actuale.
- Consider ca, in aceasta perioada, in pofida intarzierilor cu plata sau a preturilor scazute stabilite prin contract, in comparatie cu investitorii privati, majoritatea antreprenorilor se orienteaza catre obiectivele dezvoltate de autoritatile centrale/locale, datorita acordarii unor garantii semnificative de plata. In ceea ce priveste segmentul de profil, estimam ca piata echipamentelor de constructii va consemna o evolutie relativ constanta, insotita de o oarecare maturizare si stabilizare. Cu toate acestea, speram ca in urmatorii ani sa asistam la o crestere sustenabila a acestui domeniu, intr-un cadru economico-legislativ superior celui actual. Consider ca, pe plan autohton, principala problema pe care o intampinam consta in lipsa sprijinului acordat de guvernanti companiilor din categoria IMM, incetinind astfel procesul de recuperare economica.
(articol aparut in Agenda Constructiilor, editia septembrie 2012 )

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESKgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
cv water 2021
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
rigips
hidroplasto
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere