Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - AFI Europe a inaugurat cladirea AFI Lakeview, renovata cu doua milioane euro
AFI Europe a inaugurat cladirea AFI Lakeview, renovata cu doua milioane euro
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 23 Mai 2022 12:07
Dupa un an de modernizare a proiectelor de birouri din portofoliul de aproximativ 300.000 metri patrati inchiriabili (GLA) din Romania, AFI Europe Romania anunta acum finalizarea reamenajarii tuturor spatiilor publice din cadrul cladirii de birouri AFI Lakeview, ca investitie de aproximativ 2 milioane de euro.
Inaugurarea facilitatilor renovate a fost sarbatorita in cadrul unui eveniment exclusiv care a avut loc joi, 19 mai, in cladirea reamenajata. AFI Lakeview - care se afla intr-o locatie convenabila in zona de centru-nord a Bucurestiului, usor accesibila din centrul orasului, precum si dinspre aeroportul Otopeni - a fost inaugurata pentru o audienta selecta in cadrul unui eveniment de tip cocktail. AFI Lakeview ofera spatii de birouri moderne clasa A, cu o suprafata de 25.500 mp GLA, cu o arhitectura complexa si 2 niveluri ale cladirii: P+14 si P+7, cu aproximativ 1.500-2.400 mp GLA pe etaj, 4 niveluri de parcare subterana si spatii de depozitare care raspund tuturor nevoilor chiriasilor.
La fel ca si alte cladiri de birouri din portofoliul AFI Europe Romania, AFI Lakeview detine certificatul verde BREEAM "Excellent", care confirma faptul ca acesta este un proiect sustenabil, dar si certificarea WELL Health & Safety, fiind un mediu de lucru sigur din punct de vedere sanitar.
AFI Europe Romania, in parteneriat cu Bucharest Real Estate Club (BREC), a prezentat cladirea de birouri actualizata in contextul unor noi schimbari majore pe piata muncii. Astfel, ca urmare a readaptarii companiilor la contextul post-COVID-19, tot mai multe organizatii isi deruleaza activitatea de la birou, iar cererea de cladiri care ofera un mediu sigur, facilitati moderne si ecologice sunt acum mai importante ca niciodata.
Potrivit unui studiu recent BestJobs si in contextul ridicarii restrictiilor legate de pandemie, 62% dintre angajatii romani chestionati ar alege sa lucreze de la birou sau cel putin in format hibrid.
„AFI Europe isi propune sa mentina cele mai inalte standarde atunci cand vine vorba de cladirile de birouri din portofoliul sau, oferind astfel chiriasilor, vizitatorilor, clientilor si partenerilor sai cele mai sigure si sanatoase spatii in cadrul tuturor proiectelor sale, inclusiv AFI Lakeview. Dupa cum par sa indice tendintele de pe piata, tot mai multi angajati se intorc la birou. Anul trecut am instalat un sistem profesional de purificare a aerului prin ionizare bipolara impotriva virusilor si am decis, de asemenea, sa imbunatatim si mai mult mediul din cladire, prin modernizarea designului lobby-ului, precum si prin renovarea completa a coridoarelor, lifturilor si bailor. Chiriasii nostri sunt cei mai importanti pentru noi, iar prin realizarea acestei reamenajari, ne straduim sa ii primim pe toti cei care pasesc pragul AFI Lakeview intr-un spatiu sigur, curat si modern, care sa incurajeze, creativitatea, colaborarea si productivitatea”, a declarat Emma Toma, Head of Office Division AFI Europe Romania.
"In contextul schimbarilor de pe piata imobiliara romaneasca si in special in ceea ce priveste cladirile de birouri, ne bucuram sa vedem ca AFI Europe Romania - unul dintre partenerii nostri strategici - se adapteaza rapid la noile standarde la care oamenii se asteapta acum cand vine vorba despre mediul in care lucreaza. Cladirea AFI Lakeview, recent renovata, este spatiul perfect pentru companiile care pun accentul pe siguranta angajatilor lor si reprezinta o alegere excelenta, in general, pentru un spatiu de birouri axat pe bunastarea oamenilor”, potrivit Despinei Ponomarenco, presedintele Bucharest Real Estate Club (BREC).
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
konsent
ness project
Ubitech
leviatan
Acvatot 2019
viarom
MAKITA
noark
CDS
quadratum
theda mar
siniat
concelex
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander