Agenda Constructiilor
Duminica, 03 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Info-Santiere - AFI Europe a inaugurat cladirea AFI Lakeview, renovata cu doua milioane euro
AFI Europe a inaugurat cladirea AFI Lakeview, renovata cu doua milioane euro
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 23 Mai 2022 12:07
Dupa un an de modernizare a proiectelor de birouri din portofoliul de aproximativ 300.000 metri patrati inchiriabili (GLA) din Romania, AFI Europe Romania anunta acum finalizarea reamenajarii tuturor spatiilor publice din cadrul cladirii de birouri AFI Lakeview, ca investitie de aproximativ 2 milioane de euro.
Inaugurarea facilitatilor renovate a fost sarbatorita in cadrul unui eveniment exclusiv care a avut loc joi, 19 mai, in cladirea reamenajata. AFI Lakeview - care se afla intr-o locatie convenabila in zona de centru-nord a Bucurestiului, usor accesibila din centrul orasului, precum si dinspre aeroportul Otopeni - a fost inaugurata pentru o audienta selecta in cadrul unui eveniment de tip cocktail. AFI Lakeview ofera spatii de birouri moderne clasa A, cu o suprafata de 25.500 mp GLA, cu o arhitectura complexa si 2 niveluri ale cladirii: P+14 si P+7, cu aproximativ 1.500-2.400 mp GLA pe etaj, 4 niveluri de parcare subterana si spatii de depozitare care raspund tuturor nevoilor chiriasilor.
La fel ca si alte cladiri de birouri din portofoliul AFI Europe Romania, AFI Lakeview detine certificatul verde BREEAM "Excellent", care confirma faptul ca acesta este un proiect sustenabil, dar si certificarea WELL Health & Safety, fiind un mediu de lucru sigur din punct de vedere sanitar.
AFI Europe Romania, in parteneriat cu Bucharest Real Estate Club (BREC), a prezentat cladirea de birouri actualizata in contextul unor noi schimbari majore pe piata muncii. Astfel, ca urmare a readaptarii companiilor la contextul post-COVID-19, tot mai multe organizatii isi deruleaza activitatea de la birou, iar cererea de cladiri care ofera un mediu sigur, facilitati moderne si ecologice sunt acum mai importante ca niciodata.
Potrivit unui studiu recent BestJobs si in contextul ridicarii restrictiilor legate de pandemie, 62% dintre angajatii romani chestionati ar alege sa lucreze de la birou sau cel putin in format hibrid.
„AFI Europe isi propune sa mentina cele mai inalte standarde atunci cand vine vorba de cladirile de birouri din portofoliul sau, oferind astfel chiriasilor, vizitatorilor, clientilor si partenerilor sai cele mai sigure si sanatoase spatii in cadrul tuturor proiectelor sale, inclusiv AFI Lakeview. Dupa cum par sa indice tendintele de pe piata, tot mai multi angajati se intorc la birou. Anul trecut am instalat un sistem profesional de purificare a aerului prin ionizare bipolara impotriva virusilor si am decis, de asemenea, sa imbunatatim si mai mult mediul din cladire, prin modernizarea designului lobby-ului, precum si prin renovarea completa a coridoarelor, lifturilor si bailor. Chiriasii nostri sunt cei mai importanti pentru noi, iar prin realizarea acestei reamenajari, ne straduim sa ii primim pe toti cei care pasesc pragul AFI Lakeview intr-un spatiu sigur, curat si modern, care sa incurajeze, creativitatea, colaborarea si productivitatea”, a declarat Emma Toma, Head of Office Division AFI Europe Romania.
"In contextul schimbarilor de pe piata imobiliara romaneasca si in special in ceea ce priveste cladirile de birouri, ne bucuram sa vedem ca AFI Europe Romania - unul dintre partenerii nostri strategici - se adapteaza rapid la noile standarde la care oamenii se asteapta acum cand vine vorba despre mediul in care lucreaza. Cladirea AFI Lakeview, recent renovata, este spatiul perfect pentru companiile care pun accentul pe siguranta angajatilor lor si reprezinta o alegere excelenta, in general, pentru un spatiu de birouri axat pe bunastarea oamenilor”, potrivit Despinei Ponomarenco, presedintele Bucharest Real Estate Club (BREC).
 
ALLBIMALLBIMhiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
noark
Acvatot 2019
FRONTALE
grundfos
CONCEPT STRUCTURE
viarom
leviatan
BALTIC
CDS
rigips
leviatan
strabag nivel 1
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu