Agenda Constructiilor
Vineri, 14 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Allied Engineers proiecteaza cladirea One Technology District si ansamblul Glenwood
Allied Engineers proiecteaza cladirea One Technology District si ansamblul Glenwood
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 22 Mar 2024 17:40
 Compania Allied Engineers va proiecta structura de rezistenta a cladirii One Technology District, dezvoltata de One United Properties in zona de nord a Capitalei. Proiectul se afla in etapa de obtinere a autorizatiei de construire, conceptul acestuia fiind elaborat de X Architecture & Engineering. Cladirea va fi dezvoltata pentru Infineon Technologies si are o valoare initiala de investitie de 57 milioane de euro.
One Technology District va avea o suprafata totala inchiriabila de 20.595 mp (cu terase), inclusiv 3.000 mp de laboratoare si 280 de locuri de parcare. Noua cladire va fi amplasata pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, in Bucuresti, si se estimeaza ca va fi livrata in trimestrul al doilea al anului 2026. Potrivit dezvoltatorului, constructia va respecta principiile durabilitatii, incorporand cele mai recente tehnologii si materiale, cum ar fi sistemul geoexchange si caracteristici structurale speciale, precum si certificarea LEED Platinum.
 
 
Un alt proiect inclus recent in portofoliul Allied Engineering este si ansamblul rezidential Glenwood Estate, dezvoltat de Speedwell in comuna Corbeanca (judetul Ilfov). Compania va realiza, si in acest caz, proiectarea structurii de rezistenta. "Este un proiect complex, cu 209 locuinte individuale, impartite in tipuri de vile cu structura de rezistenta independenta. Glenwood Estate urmeaza sa fie executat in trei faze, in prezent aflandu-se in curs de autorizare", au transmis proiectantii.
Conceptul arhitectural al ansamblului a fost elaborat de FUSE Architecture & Interior Design. Speedwell are in plan sa inceapa constructia ansamblului in primavara acestui an.
 
 
Aceste doua proiecte au intrat in portofoliul Allied Engineers in primele luni ale acestui an, adaugandu-se portofoliului extins de proiecte al companiei. Printre proiectele rezidentiale majore, aflate in faza de executie avansata, se afla proiectele One Lake District, One Peninsula, One High District, Quartier Azuga si One Lake Club. De asemenea, compania va participa la extinderea Mega Mall, un proiect mixt aflat in etapa de pregatire, ce va include doua cladiri, dintre care una va fi un turn rezidential cu peste douazeci de niveluri. In faza premergatoare a executiei se mai afla si One Cotroceni Towers - un proiect preponderent rezidential, cu cateva turnuri cu o inaltime impresionanta.
Un interviu pe larg referitor la activitatea Allied Engineers poate fi citit in Agenda Constructiilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
noark
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
concelex
MAKITA
Acvatot 2019
theda mar
rigips
strabag nivel 1
CDS
quadratum
siniat
konsent
viarom
Ubitech
ness project

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander