Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - ARAD: Lucrari de constructii la un hotel Marriot si o parcare cu 400 de locuri
ARAD: Lucrari de constructii la un hotel Marriot si o parcare cu 400 de locuri
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 01 Aug 2022 12:10
Un dezvoltator imobiliar a inceput construirea in municipiul Arad a primului hotel al lantului Marriott din afara Bucurestiului, care va avea si o parcare subterana cu 400 de locuri, ce vor fi accesibile nu doar celor cazati, ci si soferilor care vor sa parcheze in zona ultra-centrala a orasului.
Anuntul a fost facut, joi, de primarul municipiului Arad, Calin Bibart, in cadrul unei conferinte de presa, el precizand ca hotelul este construit pe structura unui imobil care a facut parte din complexul Hotel Parc, situat pe malul Muresului. Cladirea este cunoscuta de aradeni sub numele de "Parcul Mic".
Potrivit primarului, noul hotel va avea 58 camere si sase apartamente, dar tot complexul va oferi o serie de alte facilitati.
"Ma bucur ca investitorul ne-a contactat cu dorinta de a construi o parcare subterana pe doua nivele, cu 400 de locuri de parcare. Este vorba de zona dintre Hotel Parc si gardul terenului de sport din fata Liceului 'Moise Nicoara'. Acolo o bucata de teren este a Primariei, iar cealalta mai mare este a lor. Hotelul intra intr-un proces de renovare si cu aceasta ocazie speram sa avem un imobil foarte frumos, cu spatii comerciale, birouri, sala de sport, piscina semi-olimpica, iar pentru fostul Hotel Parc Mic au semnat deja contractul si va fi primul hotel din reteaua Marriott din afara Bucurestiului. Practic, fara investitie publica, Aradul va avea in centrul orasului o parcare foarte mare subterana", a declarat primarul.
La suprafata parcarii subterane, investitorul ar urma sa amenajeze un parc.
Complexul va mai avea o gradinita si afterschool, un salon de infrumusetare si masaj si 15.000 de metri patrati de spatiu destinat birourilor clasa A. Totodata, pe o suprafata de 1800 de metri patrati de pe faleza Muresului, va fi amenajata o zona cu restaurante si cafenele.
Potrivit primarului, "ritmul de lucru este unul sustinut, se lucreaza la consolidarea cladirilor vechi", iar dezvoltatorul a estimat ca va finaliza intreaga investitie pana la sfarsitul primului trimestru din 2024.
Acelasi investitor a finalizat anul trecut restaurarea Cazinoului, o cladire emblematica a orasului Arad aflata in vecinatatea Complexului Hotel Parc.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
siniat
Acvatot 2019
ness project
theda mar
noark
CDS
strabag nivel 1
rigips
viarom
ERBASU CONSTRUCT
concelex
Ubitech
leviatan
EDIT-Structural

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander