Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Atribuire contract cadru de 630 milioane euro, lucrari la cladiri publice in Sectorul 4
Atribuire contract cadru de 630 milioane euro, lucrari la cladiri publice in Sectorul 4
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 19 Mar 2024 16:14
Companiile AF Consulting, Constructii Erbasu, Palex Constructii Instalatii, Bog'Art, Concelex Engineering, Concelex, Omega Star Sistems si Nemar Edil General au adjudecat un contract-cadru cu o valoare totala de peste 3,13 miliarde lei (circa 630 de milioane de euro) pentru executia de lucrari de intretinere, mentenanta la instalatii si sisteme, reparatii si lucrari de construire la imobilele/ cladirile aflate in administrarea Sectorului 4 al Capitalei. Cele 8 companii impart contracte subsecvente aferente acestui acord-cadru, cel mai mare dintre acestea avand valoarea de aproape 119 milioane de lei. Acordul-cadru acopera o perioada de 36 de luni.
"Obiectul achizitiei consta in semnarea unui acord-cadru, care sa stabileasca termenii, conditiile precum si cadrul legal, financiar, tehnic si administrativ pentru atribuirea contractelor subsecvente, in vederea asigurarii de catre ofertanti, in conditii de siguranta, operativitate si eficienta financiara, a executiei lucrarilor, descrise prin caietul de sarcini. Durata contractelor subsecvente incheiate in perioada de valabilitate a acordului-cadru poate depasi durata acordului-cadru si se intinde pana la finalizarea completa a activitatilor ce constituie obiectul acestora, luand in calcul orice forme de prelungire, perioada de remediere a defectiunilor etc.", se precizeaza in anuntul de participare la licitatie.
Autoritatile contractante care vor atribui lucrari in cadrul acestui acord-cadru sunt: Primaria Sectorului 4, Directia Generala de Impozite si Taxe Locale Sector 4, Directia Generala de Administrare a Unitatilor de Invatamant si de Sport Sector 4, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4, Directia Generala de Evidenta a Persoanelor Sector 4, Centrul European Cultural si de Tineret "Nicolae Balcescu", Directia de Mobilitate Urbana Sector 4, respectiv Directia pentru Digitalizare si Regenerare Urbana Sector 4.
Tabloul complet al companiilor care vor realiza proiecte in cadrul acestui acord-cadru sunt:
  1. Bog'Art, cu subcontractantii Epser Ltd, Invest Servicii Comerciale, Eckon Cei, Brenneka Install, Izolatii Tehnice si Antifoc, Coneco Romania si Baltur Sib;
  2. Asocierea Omega Star Sistems (lider) - Concelex Engineering - Palex Constructii Instalatii - Concelex, cu subcontractantii Frigoterm Expert, Focus Security Systems, Totul Verde, Dany's Impex SD 93, Quad Still Paint, Con Gaz Prest, Sight Control si EZ Project AG;
  3. Asocierea Constructii Erbasu (lider) - AF Consulting - Nemar Edil General, cu subcontractantii Cria General Construct, Green Team Instal, Erbasu Edil Construct SA, North Star Industrial Serv si Cedina Import Export.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
SSAB
CDS
ness project
SIGM
theda mar
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
konsent
noark
rigips
viarom
Acvatot 2019
Ubitech
Arduro
concelex
quadratum
siniat
BogArt
strabag nivel 1
EDIT-Structural

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander