Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Bellemonde: Incep lucrarile la un nou ansamblu de 40 milioane euro, in Pipera
Bellemonde: Incep lucrarile la un nou ansamblu de 40 milioane euro, in Pipera
Info-Santiere Publicat de AG&F 13 Iun 2024 10:41
Bellemonde este un nou ansamblu rezidential din Pipera, un cartier gandit ca fiind rezidenta bunului gust, a carui dezvoltare va incepe in luna iunie a acestui an, ca urmare a obtinerii autorizatiei de constructie.  Proiectul  se va intinde pe o suprafata de teren de peste 41.000 de m.p. si va dispune de 93 de vile si 71 de apartamente, realizate cu o investitie de peste 40 de milioane de euro si cu o estimare de livrare de 24 de luni.
Proiectul Bellemonde a primit autorizatia de construire din partea Primariei orasului Voluntari,  iar in cursul lunii iunie vor incepe lucrarile pentru dezvoltarea celor 164 de unitati de locuinte. Ansamblul rezidential va include case individuale, case de tip duplex si insiruit si vile cu apartamente de 2, 3 si 4 camere, oferind o varietate de optiuni locative.
Toate cladirile din cadrul Bellemonde sunt concepute cu un regim mic de inaltime, maxim P+2, iar abordarea arhitecturala care implica, pentru anumite unitati, retragerea celui de-al doilea etaj, adauga o senzatie de spatialitate si eleganta.
 
 
Aceasta solutie confera proiectului o atmosfera distincta si placuta. Prin intermediul detaliilor arhitecturale rafinate, a numarului redus de unitati locative si a unei zone centrale dedicate socializarii, precum si prin amenajarea generoasa a spatiilor verzi comune, reprezentand peste 33% din suprafata totala, Bellemonde imbina in mod armonios esenta unui stil de viata modern cu acces rapid la facilitatile urbane.
"Suntem incantati sa aducem la viata viziunea noastra prin dezvoltarea unui proiect de tip gated-community, gandit de la inceput ca fiind un cartier sub semnul extraordinarului.  Proiectul nostru a fost meticulos planificat pentru a oferi un nivel superior de confort si bunastare pentru toti rezidentii. Bellemonde ofera siguranta sporita, densitate redusa si integreaza cele mai noi tehnologii sustenabile, pentru ca noi consideram ca ADNul unei vieti cu adevarat bune incepe acasa.. Nucleul comunitatii Bellemonde este Society Hub, unde rezidentii vor beneficia de un spatiu lounge cu design de top potrivit pentru relaxare si socializare – piscina, spa, loc de joaca indoor pentru copii si o zona comerciala cu restaurant, precum si alte servicii esentiale unui stil de viata modern.” declara Victor Terhes, Director de Vanzari Bellmonde.
 
 
Proiectul Bellemonde se remarca prin tehnologiile si functiunile integrate, precum pompe de caldura de ultima generatie si fatade ventilate, care ofera un armonios si eficient din punct de vedere energetic, dar si prin locuri de parcare electrificate, tamplarie de aluminiu sau finisaje premium care completeaza peisajul arhitectural. In plus, proiectul promoveaza biodiversitatea si un mediu mai sanatos pentru locuitorii sai, astfel ca 33% din suprafata ansamblului este dedicata spatiilor verzi si pentru petrecerea timpului liber.
Un element central al Bellemonde este Society Hub, un spatiu de tip lounge, de 250mp cu facilitati precum zone de masaj si sauna, coworking, activitati pentru copii si o piscina in aer liber, a carui terasa  adauga o nota de vacanta fiecarei zile, oferind un loc de relaxare dupa o zi de munca si un punct de referinta in formarea unei comunitati.
Zona in care va fi dezvoltat proiectul dispune de o infrastructura moderna si acces facil la toate facilitatile necesare pentru un stil de viata confortabil.
 
 
In imediata proximitate se regasesc mijloace de transport in comun, unitati de invatamant precum Scoala Americana, Scoala Franceza sau Scoala Internationala Olga Gudynn, centre comerciale si zone pentru recreere si petrecerea timpului liber, precum Gradina Zoologica, Padurea Baneasa sau World Class asigurand astfel un mediu ideal pentru rezidentii Bellmonde. 
Conceptul peisagistic ancorat in trendurile actuale internationale si standardele ridicate de proiectare a fluxurilor pietonale contribuie la experienta completa de locuire in cadrul complexului. 
Parcurge brosura Bellemonde pentru a descoperi toate detaliile care fac din acest proiect rezidential unul unic in peisajul imobiliar bucurestean.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
CDS
BogArt
theda mar
SSAB
ness project
Arduro
EDIT-Structural
viarom
noark
rigips
strabag nivel 1
SIGM
konsent
siniat
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
leviatan
MAKITA

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander