Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - BONTON Luxury Villas: 40% din proprietari au optat pentru instalarea de lift interior
BONTON Luxury Villas: 40% din proprietari au optat pentru instalarea de lift interior
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 02 Nov 2021 13:40
Segmentul rezidential premium si de lux al capitalei se afla pe un trend ascendent, odata cu orientarea cumparatorilor catre locuinte care ofera un standard ridicat de confort, prin dotari calitative si facilitati variate. Una dintre cele mai noi facilitati care prezinta interes pentru clientii imobiliari este dotarea locuintei cu lift interior. O analiza imobiliara realizata de City Garden Residence, dezvoltatorul Bonton Luxury Villas, arata ca 40% dintre cumparatorii unei vile in ansamblul din nordul capitalei au ales optiunea de instalare a unui lift in locuinta achizitionata.
Desi in general sunt privite ca o necesitate pentru cladirile comerciale si publice, ascensoarele servesc unui scop bine definit si in cazul proprietatilor rezidentiale. Prezenta unui lift imbunatateste functionalitatea, siguranta, precum si valoarea unei case. Ansamblul Bonton Luxury Villas dezvoltat de City Garden Residence in zona Pipera, in spatele Scolii Americane, ofera viitorilor rezidenti posibilitatea de a-si echipa vila cu lift din stadiu de constructie, o facilitate care prezinta un interes crescut in randul clientilor.
„In calitate de dezvoltator cu experienta pe piata rezidentiala, incercam intotdeauna sa intampinam nevoile cumparatorilor, prin facilitati care sa-i ajute sa-si gestioneze mai eficient activitatile zilnice si sa le asigure o experienta de locuire la standarde ridicate. Un lift interior este un upgrade practic pentru o vila de dimensiuni mari, utilitatea sa depasind ideea de obiect al luxului. Noi oferim suport complet clientilor care isi doresc aceasta dotare, incepand de la faza de proiectare si instalare, la mentenanta periodica, printr-un parteneriat cu un furnizor de top in domeniu”, a declarat Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden Residence.
Principalele avantaje pentru care noii proprietari au decis sa investeasca in dotarea locuintei cu lift sunt:
 
Confortul sporit in viata de zi cu zi
Un ascensor simplifica activitatile desfasurate in cadrul locuintei si treburile casnice, asigurand astfel un confort sporit in viata de zi cu zi. Acesta poate fi utilizat pentru transportarea obiectelor voluminoase de la un etaj la altul, cum ar fi sacose de cumparaturi, bagaje de calatorie, cutii de depozitare voluminoase sau echipamente de curatenie, care altfel ar solicita mai mult efort si timp pierdut.
Deplasarea sigura si rapida
Deplasarea pe scari intr-un imobil cu mai multe etaje poate fi o provocare pentru persoanele cu probleme de mobilitate, varstnici sau copii. Instalarea unui ascensor ajuta membrii vulnerabili ai familiei sa se deplaseze mai usor si in siguranta de la un etaj la altul si, in acelasi timp, faciliteaza tuturor accesul la etajele superioare ale locuintei.
 
Cresterea valorii proprietatii
Un alt avantaj luat in considerare de proprietari este valoarea pe care un lift o adauga imobilului, ceea ce il va face mai atractiv pentru potentiali chiriasi sau viitori cumparatori. Potrivit unor studii de piata, o astfel de dotare poate creste valoarea proprietatii cu cel putin 10%, contribuind astfel la obtinerea unui randament investitional cat mai avantajos.
Bonton Luxury Villas este un proiect rezidential exclusivist dezvoltat in apropierea Padurii Baneasa, alcatuit din 66 de vile cu un regim de inaltime de P+2E si un club privat dotat cu piscina si sala de fitness. Vilele ansamblului sunt unele dintre cele mai mari locuinte existente pe piata, avand suprafete construite intre 353 si 442 mp, pana la 7 camere spatioase, 2 terase si gradina proprie. In prezent proiectul se afla in faza de pre-sale a primei faze, pretul unei vile pornind de la 369.000 €(+TVA).
Cumparatorii au la dispozitie optiunea de echipare a vilei cu lift incepand de la 20.000 euro, in functie de finisajele alese.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
concelex
leviatan
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
konsent
ness project
strabag nivel 1
Ubitech
CDS
EDIT-Structural
viarom
rigips
Acvatot 2019
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander